Çapar Metal, yeni yatırımla dilme hattını kuracak

Firma, dilme hattını kurduktan sonra ikinci bir dilme hattı daha kurmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri'de demir çelik alanında faaliyet gösteren Çapar Metal, yeni yaptığı yatırımla dilme hattını kuracak. Firma, kurulum aşamasında olan dilme hattıyla 0.30 ila 3 milimetre arası ve 20 milimetreden bin 700 milimetreye kadar olan genişlikteki metalleri ve yassı mamülleri kesebilecek.

Çapar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çapar, "Sanayicimizin büyük bir kısmı otomatik kalıplara geçti. Kayseri’de metal sektörü dilme işlemini gerçekleştirebilmek için hep şehir dışına gidiyordu. Bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Böylece hem ikinci bir nakliyeden hem de masraftan kurtulmuş olacağız" dedi.

Dilme hattını kurduktan sonra ikinci bir dilme hattı daha kurmayı hedefleyen Çapar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Çarpar, "Bununla da 3-10 milimetreye kadar işlem yapacağız. Kayseri’de metal sektöründe toplu ve stoklu bakımdan çalışan ilk iki firmadan biriyiz. Müşterilerimiz istediği malı, istediği anda ve istediği kalınlıkta bizden temin edebilir" açıklamasını yaptı.

Çapar Metal olarak hızlı ve işçiliği düşük maliyetle hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Çarpar, "Sanayicilerimizin kullandığı krom ve alüminyum gibi malzemeleri de ekleyip, kentte tam teşekküllü bir sac servisi kurmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızı tamamlayıp, sanayicilerimize sıfır fire ve sıfır maliyetle malzemeleri teslim etmeye çalışıyoruz" dedi.