CarrefourSA’dan yeni yıla özel sepetler

"Klasik", "Gurme" ve "Prestij" yılbaşı sepetleri 29,90 liradan başlayan fiyatlarla çeşitli ürünleri bir arada sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - CarrefourSA, yılbaşı için hazırladığı üç çeşit hediye sepetini uygun fiyatlarla müşterilerinin beğenisine sunarken yılbaşına özel süs ve hediye seçenekleri ile dikkat çekiyor.

CarrefourSA açıklamasına göre, CarrefourSA, yılbaşında sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenler için üç farklı yılbaşı sepeti hazırladı. Her bütçeye ve farklı ihtiyaca uygun olarak hazırlanan "Klasik", "Gurme" ve "Prestij" yılbaşı sepetleri 29,90 liradan başlayan fiyatlarla çeşitli ürünleri bir arada sunuyor.

Yılbaşı sepetlerinin yanı sıra 50 lira ve 100 lira değerindeki "Hediye Kart"lar ile CarrefourSA müşterileri sevdiklerine binlerce ürün arasından seçme özgürlüğü ile keyifli bir alışveriş hediye ediyor.

CarrefourSA müşterilerine fiyatları 9,90 liradan başlayan çam ağaçları ve uygun fiyatlı yılbaşı süsleri ile renkli bir yılbaşı akşamı yaşama fırsatı veriyor. Bunun yanı sıra küçük ev aletleri, elektronik ürünler, oyuncak çeşitleri ve kasalarda sunduğu yeni yıla özel ücretsiz hediye zarfları ile müşterilerine, sevdikleri için her bütçeye uygun çeşitli hediye seçenekleri sunuyor.

Yeni yıla girerken özel ve farklı lezzetler sunan CarrefourSA'da pasta ve hindi seçenekleri de bulunuyor. CarrefourSA, 16-31 Aralık  arasında tüm yaşpastalarda yüzde 20 indirim sunuyor.

Geleneksel yılbaşı yemeği kızarmış hindi 99 lira, doldurulmuş hindi ise 119 liradan müşterilerin beğenisine sunuluyor. Hindi siparişleri, 30 Aralık’a kadar CarrefourSA Hipermarketleri’ndeki hazır yemek reyonlarından verilebiliyor.

Ayrıca, CarrefourSA bu yıl da Milli Piyango yılbaşı bileti satışa sunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir