Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı

Şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Çilek Mobilya, Katar'da ilk mağazasını açtı. 

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı. 

Çilek Mobilya, tasarımlarını Katar'daki Ezdan Mall AVM'de yer alan 150 metrekare büyüklüğündeki mağazada çocukların ve ailelerin beğenisine sundu. 

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, Türkiye'de ve dünyada istikrarlı bir büyüme gerçekleştirdiklerini belirterek, 2015 yılı içerisinde Katar'da yeni bir mağaza daha açmayı planladıklarını ifade etti. 

Çilek, "Yurt dışında büyümemizi sürdürüyoruz. Açtığımız yeni mağazalarla çocukların hayallerini gerçeğe dönüştürürken, ailelerin de kalite beklentisine cevap vermeyi ve müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir