Concox bayilerini arıyor

60 yaş ve üzeri insanların ihtiyaçlarına özel tasarlanan Concox GS503 cep telefonu için Türkiye çapında bayiler aranıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Uzertaş Yatırım A.Ş.’nin Türkiye distribütörü Anadolu Girişimcilik, Concox cep telefonları ile büyüklerin yaşamını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. Firmanın “66Artı Projesi” kapsamında “Büyüklerimiz İçin” sloganıyla piyasaya sunulan Concox GS503, SOS Acil Durum Uyarı Butonu, SMS gönderimi yapabildiği gibi, içerisinde bulunan GPS çipi sayesinde kişinin bulunduğu konumun takip edilebilmesine imkan veriyor. Ürünü alanlara 1 yıllık Medline Üyeliği  hediye edilirken, cihazın arkasında konumlanan SOS Acil Durum butonuna basıldığında adres bilgisinin, medikal merkeze ulaşması ile olası bir acil durumda 7/24 ambulans gönderimi sağlanıyor. GS503 kullanıcısı, dilerse telefonun acil durum numaralarına yakınlarının telefonlarını tanımlayarak acil bir durumda bu kişilere de konum bilgisi ve acil durum mesajının SMS olarak ulaştırılmasını sağlayabiliyor. 

Telefonu kullanan kişinin tanımlı yakınları, dilerse kullanıcının lokasyonunu internet üzerinden, bilgisayar veya akıllı telefon kullanarak  harita üzerinde anlık olarak görebiliyor. GS503 sahipleri aynı zamanda sağlıkla ilgili her türlü soruları için medikal merkezini 7/24 arayarak gerçek bir doktordan yanıt alabiliyor. Telefonda bulunan yüksek kontrastlı LCD ekran, büyük rakamlar rahat okuma sağlarken,  basıldığında sesli okunan tuşlar, kolay arama yapılabilmesine imkan veriyor. 

Bayiler aranıyor

Anadolu Girişimcilik CEO'su Can Özatay, Concox GS503 cep telefonunun pek çok avantajının bulunduğunu ifade ederek, ‘’kullanım zorluğu nedeniyle günümüzde akıllı/dokunmatik telefonlar 60 yaş ve üzerine hitap etmiyor. Bizler, Concox GS503 cep telefonunun Türkiye'deki satışını üstlendik ve Türkiye'nin en saygın ambulans ve sağlık kuruluşu Medline ile işbirliğine gittik. Cihazı yaygın servis ağıyla 2 yıl garantili olarak piyasaya sunuyoruz" dedi. Cihazın tüketicilere ulaşımı ve franchising ilgili olarak çok sayıda alternatif bulunduğunun altını çizen Özatay şöyle devam etti: " Concox GS503 cep telefonunun satışında elektronik marketler, eczaneler, teknoloji mağazaları gibi satış kanalları değerlendirilebilir.  Ayrıca, özel projeler kapsamında da tüm Türkiye’de franchise seçeneklerini değerlendirmeye alıyoruz. Bayilik ve iş ortakları ile ilgili başvurular firmanın kendi sayfası olan www.concox.com.tr ve www.bayimolurmusun.com.tr  sayfalarından gerçekleştirilmektedir." 

Bu konularda ilginizi çekebilir