DenizBank'a EFMA'da birincilik ödülü

DenizBank'ın ödeme sistemi uygulaması fastPay, EFMA'da "En İyi Müşteri Deneyimi" kategorisinde birinci oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - DenizBank'ın ödeme sistemi uygulaması fastPay, dünya finans sektörü organizasyonu EFMA Accenture Dağıtım ve Pazarlama İnovasyonu Ödülleri'nde, "En İyi Müşteri Deneyimi" kategorisinde birinci oldu. 

Denizbank açıklamasına göre, bankanın sektörde farklılık oluşturan fastPay uygulaması, teknolojik altyapısı ve kullanım kolaylığıyla sağladığı hizmet kalitesine bağlı olarak uluslararası alanda kazandığı ödüllere bir yenisini ekledi. 

FastPay, bu kapsamda dünya finans ve bankacılık sektörünün en önemli kurumlarından biri arasında gösterilen Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliği ile uluslararası danışmanlık şirketi Accenture tarafından verilen EFMA Accenture Dağıtım ve Pazarlama İnovasyonu Ödülleri'nde, "En İyi Müşteri Deneyimi" kategorisinde birinciliğe layık görüldü. 

Türkiye'den 13 finans kurumunun 70 başvuru ile katıldığı EFMA'ya 69 ülkeden 252 finans kurumunu 600 uygulamasıyla müracaat etti.  

"Mobil Bankacılık sektöründe daima ilkleri hedefliyoruz" 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Murat Çelik, kullanıcılara maksimum kolaylık sağlama anlayışı ve yenilikçi bakış açısıyla geliştirilen fastPay'ın aldığı ödülün kendilerini çok mutlu ettiğini ve banka olarak aynı şekilde inovatif uygulamalar geliştirmeye devam edeceklerini belirtti. 

Çelik, Denizbank'ın inovasyona dayalı ve kullanıcı memnuniyeti odaklı bakış açısıyla dijital dünyada ilklere imza atan bir banka olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: 

"Bu anlamda Mobil Bankacılık sektöründe de daima ilkleri hedefliyoruz. Cep telefonundan ödeme yapabilme özelliği ile kullanıcıların hayatlarına konfor ve hız getirmesi için geliştirdiğimiz fastPay hem ülkemizde hem de yurtdışında yoğun ilgi gören uygulamalarımızdan bir tanesi. FastPay, Denizbank hesabı olsun veya olmasın tüm kullanıcılarına birçok avantajı beraberinde sunuyor. 

Bu uygulama sayesinde akıllı telefon kullanıcıları cepten cebe 7/24 ücretsiz para gönderebiliyor, ATM'den kartsız ve sesle para çekilebiliyor, 170 bini aşkın DenizBank üye iş yerinde anında cepten ödeme yapılabiliyor ve internet alışverişlerinde kart bilgileri girmeden güvenli bir şekilde ödeme imkanına sahip oluyor. FastPay ile kullanıcılarımıza sağladığımız bu faydaların yanı sıra uluslararası alanda kazandığımız itibarlı ödüller DenizBank ailesi olarak bize gurur veriyor. Bu başarıları sürdürmek adına çıktığımız yolda hız kesmeden yenilikçi çalışmalarımızı sürdüreceğiz." 

fastPay mobil cüzdan uygulaması 

Bankanın fastPay mobil cüzdan uygulaması, Denizbank müşterisi olmayan kullanıcılara da ulaşan açık bir platform sunuyor. FastPay kullanıcıları, tüm bankaların kredi kartlarının eklenebildiği bu mobil cüzdan uygulaması ile 170 bin üye iş yerinde cep telefonu ile ödeme yapabiliyor. 

Fiziki ve e-ticaret ödemelerinde hayatı kolaylaştıran fastPay, cepten cebe 7/24 para gönderme ve ATM'den hiçbir tuşa dokunmadan sesle para çekebilme özellikleri de sunuyor. FastPay 2013 yılında İngiltere menşeli ödül platformu Banking Technology Awards tarafından "En İyi Ödeme Sistemi", The Banker Innovation and Transaction Banking Awards'da, "Mobil Bankacılıkta İnovasyon" ödüllerini kazandı. 2014 yılında da bu grafiğini sürdüren fastPay, PayBefore Awards'da "Pazarı Yönlendiren Uygulama" alanında ipi önde göğüslerken, Stevie Awards'da "En İyi Finansal Hizmet" ile "En İyi  E-Ticaret Çözümü" kategorisinde bronz madalyanın sahibi oldu. 

FastPay, App Store, Google Play ve Windows Phone Store'dan da indirilebiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir