‘Dünya Nutella Günü’ İstanbul’da da kutlandı

‘Dünya Nutella Günü’ bu yıl, Cevahir AVM önünde kurulan dev çadırdaki kahvaltı sofrası ile kutlandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Nutella, dünya çapında geleneksel hale gelen ‘Dünya Nutella Günü’nü, Türkiye Ekmek Milli Takımı’nın katılımıyla Cevahir AVM önünde kurulan dev çadırda hazırladığı kahvaltı sofrası ile kutladı.

Dünyada en çok Nutella tüketen ilk 5 ülkeden biri olan Türkiye'de, Nutellaseverlerin buluşma noktası İstanbul Cevahir AVM oldu.

 Amerikalı yazar Sara Rossa tarafından 2007 yılında başlatılan ‘Dünya Nutella Günü’, o tarihten bu yana her şubat ayının 5’inde kutlanıyor. Bu yıl Türkiye’de ikinci defa özel bir etkinlikle kutlanan Nutella Günü, bu yıl Ferrero tarafından da desteklendi.

Nutella, Türkiye Ekmek Milli Takımı’nın yaptığı ekmeklerle buluştu

Türkiye’de ikinci kez düzenlenen etkinliğe bu yıl Dünya şampiyonluğu olan Türkiye Ekmek Milli Takımı eşlik etti. Bu çok özel işbirliği ile Nutellaseverlere yaklaşık 20 farklı ekmek çeşidi Nutella ile ikram edildi. Etkinliğe katılan davetliler Nutella’nın Facebook sayfasında yapılan yarışma ile belirlendi. Yarışmaya katılmadan gelen misafirler ise Nutella kavanozları ile birlikte içeriye girme şansı yakaladı.

İsme özel Nutella kampanyası

Nutella’nın fırıncılara teşekkür amaçlı başlattığı isme özel Nutella kampanyası da bu organizasyonda yer aldı ve davetliler kendilerinin ve sevdiklerinin isimlerini Nutella kavanozlarına yazdırdılar.

Vapurda Nutella ve Simit Sürprizi

Dünya Nutella Günü etkinlikleri kapsamında bu sabah İstanbullular, vapur seyahatlerinde kahvaltı sürprizi ile karşılaştılar. Kadıköy - Beşiktaş vapur hattında düzenlenen sürpriz kahvaltıda yolcular sefer boyunca Nutella ve simit keyfi yaşadılar.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir