EsnafPOS'ta hedef 10 bin noktaya ulaşmak

Bugüne dek Türkiye ve KKTC'de yaklaşık 5 bin küçük ve orta ölçekli iş yerine ek gelir imkanı sağlayan EsnafPOS'un yıl sonu hedefi 10 bin noktaya ulaşmak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Hitay Yatırım Holding şirketlerinden 2Nokta, esnafın teknolojiyi kullanarak hem daha verimli olmasını, hem de ek gelir elde etmesini sağlayan EsnafPOS uygulamasıyla, perakende sektöründe ilklere imza atıyor. 2Nokta tarafından geliştirilen EsnafPOS, kolay kullanımıyla küçük ve orta ölçekli iş yerlerinin en önemli yardımcısı olarak dikkat çekiyor. Kullanıcısının ek gelir elde etmesini sağlayan pek çok avantajı beraberinde getiren ve standart POS cihazı olarak da kullanılabilen EsnafPOS, yaklaşık 5 bin noktaya ulaşmış bulunuyor.

EsnafPOS projesinin Türkiye'de bir ilk olduğunun altını çizerek, bankacılık ve perakende sektörünü yeniliklerle tanıştırdığını belirten 2Nokta Genel Müdürü Sinem Kır şunları söyledi: "EsnafPOS, katma değerli çözümleri ile iş ortaklarına yeni gelir fırsatları, tüketicilere yeni hizmet çeşitleri sunmayı amaçlayan bir platform. EsnafPOS'u kullanan esnafa, tek bir cihaz üzerinden ek gelir sağlayabileceği çok sayıda değer sunuyoruz. Yalnızca esnaflarımıza değil, perakende markalarına, bankalara ve esnaflardan alışveriş yapan son tüketiciye de fayda sağlıyoruz. Bütün çözümlerimizin odağına daima iş yerini, esnafı koyuyoruz. Amacımız, kolaylık ve avantaj sağlamak."

Genel Müdür Sinem Kır, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye'nin dört bir yanında ve KKTC'de yaklaşık 5 bin küçük ve orta ölçekli iş yeri, EsnafPOS'u kullanmaya başladı. Yıl sonuna dek bu rakamın 10 bin'i aşmasını hedefliyoruz."

Kampanyalar ve indirimler kaçmıyor, esnaf gün boyu kazanıyor

Sayısız özelliğiyle dikkat çeken EsnafPOS, ürün ve hizmet sağlayıcılarını, perakende satış noktalarını, tüketicileri ve ödeme sistemlerini aynı platformda buluşturuyor. EsnafPOS sistemi mobil telefon şebekesini kullandığı için hızlı, sorunsuz ve ekonomik bir hizmet sunuyor. Kredi kartı işlemleri yapılan klasik POS cihazı görevlerini de yerine getiren EsnafPOS sayesinde bakkal, market ve büfeler, markalar ve dağıtımcılar ile doğrudan irtibat kurabiliyor ve bu sayede stoklarını güncel tutabiliyorlar. Yeni kampanyalar, promosyon ya da indirimler konusunda anında bilgi sahibi olan esnaf, böylece gerekli gördüğü ürünleri gün boyunca sipariş verebiliyor. Ayrıca kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri, yeni çıkan ürünler, fiyat değişikliği bilgileri ve benzeri birçok konuyu EsnafPOS kullanıcılarının anında öğrenmeleri mümkün oluyor.

EsnafPOS ile esnaf için önemli bir ek gelir kapısı açılıyor

Kullanıcılar, EsnafPOS üzerinden mobil telefon hatlarına istenilen tutarda ve zahmetsizce TL yükleyebiliyorlar. Ayrıca çeşitli sanal oyun sitelerinde kullanılmak üzere EsnafPOS cihazları üzerinden pin satışı yapılabiliyor. EsnafPOS aracılığıyla müşterilerine sundukları bu hizmetler sayesinde esnaflar ek gelir elde edebiliyorlar.