Genç teknoloji şirketi dünyaya açıldı

Kuruluşunun 3’üncü yılında 120 çalışanı olan Teknasyon Yazılım, cirosunun yarısını yurt dışı projelerden sağlamayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Henüz daha 3 yıllık bir bilişim şirketi olmasına rağmen, ürettiği 10’un üzerinde ki uygulama 37 dilde 50’den fazla ülkede kullanılan Teknasyon Yazılım gözünü yurt dışına dikti.

120 çalışanı olan şirketin, iu ana kadar Brezilya, İtalya, İspanya, Meksika ve Hindistan gibi özellikle genç nüfusun yoğun olarak yaşadığı ülkelerde yaklaşık 7 milyon indirmeye ulaşan uygulamaları var.

Özellikle Apple Store, Google Android gibi teknoloji marketlerde yer alan Jigle, Get Contact, Astral Asistan, Phenomania uygulamalarıyla ön plana çıkan Teknasyon, bilişim sektöründe 2023 yılında cirosunun yüzde 50’den fazlasını global projelerden kazanmayı hedefliyor.

Turkcell’in SIM menü uygulamalarını yapıyor

Geçtiğimiz yıl katıldığı konkurda 10’un üzerinde firmayı geride bırakarak Turkcell’in SIM Menü uygulamalarının altyapı, içerik ve tanıtım süreçlerini yönetmeye hak kazanan, Turkcell’in en büyük iş ortaklarından birisi olan Teknasyon Yazılım birkaç ay içerisinde Turkcell kullanıcılarına 45 servis ile hizmet vermeye başladı.