Globe Express Services'ten yeni şube

Lojistik sektörüne yönelik hizmet sunan GES, Mersin'de yeni şube açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Lojistik sektöründe 20 ülkede 56 şubeyle hizmet veren Globe Express Services, Mersin’de yeni şube açtı. 

Globe Express Services (GES) Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Mustapha Kawam, yeni hamleleri için; "Mersin’deki çok çeşitli ve farklı ölçeklerdeki lojistik faaliyetlerden faydalanmak için bir liman şehri olan Mersin’deki varlığımızı sağlamlaştırma adına yürüttüğümüz stratejinin bir parçası" dedi.

Yeni ofisle müşterilere modern ve katma değerli hizmetler sunma açısından sahip oldukları lider konumu pekiştireceklerini kaydeden Kawam, "Toplam lojistik yönetimi, hava ve deniz yolu sevkiyatı, ülke içi kara ve demiryolu hizmetleri, proje kargo ve yönetimi, ithalat/ihracat hizmetleri, antrepo ve dağıtım, küresel ticaret uygunluk hizmetleri ve lojistik çözümleri son teknoloji çözümlerimiz arasında yer alıyor" şeklinde konuştu.

Türkiye’de lojistik sektörünün sürdürülebilir büyüme ortaya koyduğuna vurgu yapan Kawam, şöyle devam etti: "Türkiye’nin ekonomik büyüme potansiyeli ve stratejik coğrafi konumu sayesinde ülkeye sürekli olarak daha fazla lojistik oyuncu geliyor. 2023 yılına kadar dünyanın lider lojistik merkezi ve en büyük 10 ekonomisinden biri olmak isteyen Türkiye, komşu ülkeler arasındaki yüksek hacimli trafiğin akışını desteklemek için demiryolu ve kıyı üzerinden navlun ve uluslararası otoyol koridorları açıyor. 

Gerek bizim için gerek diğer küresel oyuncular için çok sayıda değerli imkan var. Devletin lojistik gibi çeşitli kilit alanlarda kalkınmayı teşvik etmek için sürdürdüğü ekonomik çeşitlendirme çabaları sayesinde, sektörün daha da büyüyeceği bekleniyor. Bizler GES’te yerel sektörü desteklemek ve bu esnada potansiyellerini artırmak için stratejik planlar geliştiriyoruz. Türkiye için önemli bir ekonomi merkezi olan Mersin’deki yeni şubemiz bu stratejinin bir parçasını oluşturuyor. Müşterilerimize üstün hizmet sunma konusunda verdiğimiz sözü tutarken hizmetlerimizi daha da geliştirmenin yollarını aramaya devam edeceğiz."