Hampton by Hilton 3. otelini açtı

Hampton by Hilton, Ordu ve Bursa'nın ardından üçüncü otelini Karadeniz'in liman kenti Samsun'da açtı. Şirket 144 odalı Hampton by Hilton Samsun'un resmi açılışını bugün duyurdu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAMSUN - Hilton Worldwide'ın 1900 Hampton Inn, Hampton Inn & Suites ve Hampton by Hilton otellerini kapsayan orta fiyat segmentindeki küresel markası Hampton by Hilton, bugün en yeni oteli olan 144 odalı Hampton by Hilton Samsun'un resmi açılışını duyurdu.

İş veya eğlence amacıyla seyahat edenler için modern konaklama imkanları sunan Hampton by Hilton Samsun, şehir merkezine yalnızca 10 km uzaklıktaki konumuyla hem yerel turistik çekim merkezlerini ziyaret etmek isteyenlere, hem de otelin ferah çalışma alanlarından faydalanmak isteyenlere hitap ediyor. Otelde 65 delegeye kadar hizmet verebilen iki toplantı odası bulunuyor.

Küresel "Focused Service" ve Hampton Marka Yönetimi Müdürü Phil Cordell, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Avrupa'daki mevcudiyetimizi artırırken canlı ve hareketli bir şehir olan Samsun'daki ilk Hampton by Hilton otelini açmış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hampton by Hilton Samsun'un açılmasıyla, markanın "Hamptonality" adı verilen benzersiz konukseverlik kültürünü, konuklarımızın konaklama hizmetlerinden tamamen memnun kalmamaları durumunda ödeme yapmalarını beklemediğimizi ifade eden %100 Hampton Garantisi'ni ve daha pek çok özel hizmeti sunmuş oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Hilton Worldwide Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkanı Simon Vincent, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye, 2012'de 31,8 milyondan fazla yabancı turisti ağırladı ve bu rakamın 2017 itibariyle %5'in üzerinde artış göstermesi bekleniyor. Samsun, doğal, tarihi ve turistik zenginlikleriyle, Karadeniz Bölgesi'nin en çok ziyaret edilen noktalarından biri. Bu nedenle Samsun'u dünyanın 14 ülkesinde eğlence ve iş amacıyla seyahat edenleri ağırlamakta olan "Focused Service" markamız Hampton by Hilton'un büyümesi için ideal bir şehir olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Hampton by Hilton Samsun Genel Müdürü Sercan Korkusuz ise açıklamasında "Konuklarımızı ağırlamak ve onları 'Hamptonality' adını verdiğimiz konukseverlik anlayışımızla tanıştırmak için sabırsızlanıyoruz. Ekip üyelerimiz, sunacakları samimi ve kaliteli hizmetin yanı sıra, konuklarımıza otelimizde kalacakları süreyi en iyi şekilde değerlendirmeleri için bölge hakkındaki uzmanlıkları doğrultusunda tavsiyelerde de bulunacak" ifadelerini kullandı.

Hampton by Hilton Samsun, Hampton by Hilton Bursa ve Hampton by Hilton Ordu'nun ardından markanın Türkiye'deki üçüncü oteli oldu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir