Havaş ücretsiz, yavru vatanda 'alo' bedava

Turkcell Platinum’un sunduğu ayrıcalıklar dünyası yaz sezonuyla birlikte yenilendi. Platinum müşterileri; yurtdışındayken VINN ve tabletleri için yüksek kotalı pakete sahip olacak, Havaş'a ücretsiz binecek, KKTC’de iken ücretsiz aranacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL (DÜNYA) - Turkcell, işi ve yaşam tarzı gereği yoğun iletişim ihtiyacı olan müşteriler için geliştirdiği 'Turkcell Platinum'u yaz sezonuyla birlikte yeniledi. Turkcell’in özel müşteri paketi 'Platinum'a sahip üyeler,  iletişimden eğlenceye, ulaşımdan yaz önerilerine birçok ayrıcalıktan faydalanacak. KKTC'de ücretsiz aranabilecek olan Platinumlular, Türkiye'nin 11 noktasında Havaş servislerini de ücretsiz kullanacak. Platinum müşterileri yurtdışında VINN ve tabletleri için yüksek kotalı avantajlı paket sahibi olabilecek.

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, Platinum müşterilerinin yaz mevsiminde yoğun olarak yurtdışı ve yurtiçi seyahatler gerçekleştirdiklerini belirterek, bu nedenle seyahat keyiflerini zenginleştirecek birçok yenilik getirdiklerini söyledi.

Yurt dışındayken cep telefonlarının yanı sıra VINN ve tabletler için de yüksek kotalı avantajlı paket kolaylığı sağlamaya başladıklarını belirten Kısakürek, data hatları için pazardaki en yüksek kotaya sahip olan bu paketler sayesinde müşterilerin ABD, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Rusya ve KKTC gibi en çok ziyaret ettikleri dünyanın 36 ülkesinde rahatça internete girebileceğini açıkladı.

Haziran ayının son haftası itibariyle yavru vatan Kıbrıs’a yönelik de yeni avantajlar sunacaklarını  kaydeden Kısakürek, "Akıllı Yurtdışı tarifesi kullanan veya Platin Süper Yurtdışı Kampanyası’ndaki tüm Turkcell müşterileri için her Kıbrıs seyahatlerinde 1 saat aranmak ücretsiz olarak sunulacak. Aynı zamanda, Kıbrıs’ta da yurtiçindeki gibi rahat rahat internet kullanmak isteyen müşteriler için, yurtiçindeki gibi yüksek kotalı, üstelik limitinde duran yeni internet paketinden de yararlanabilecekler" dedi.

Havaş, 11 noktada ücretsiz

Öte yandan havaalanı ulaşımı da bu yaz Turkcell Platinum ayrıcalıkları arasında yer alıyor. Platinum müşterileri, 11 noktada havalimanı ulaşımlarında Havaş'tan ücretsiz olarak yararlanabilecek. Söz konusu hizmet Çeşme, Bodrum, Dalaman, Antalya, Ankara, İzmir, Konya, Adana, Mersin, Gaziantep ve Samsun'da sunulacak.

Yaz aylarında Turkcell Platinum müşterilerinin Bodrum ve Çeşme'de de ayrıcalıklara sahip olacağını belirten Dilara Demir Kısakürek, "Müşteriler yaz boyunca Çeşme'de Alaçatı Beach Resort, 7800 ve Propaganda; Bodrum'da ise Xuma plajlarına yüzde 50 indirimle giriş yapabilecek. Ayrıca bu sene Çeşme'de, plajlar arasında sadece Platinum müşterilerinin yararlanabileceği özel araçlar hizmet verecek" diye konuştu.

“250 liralık avantaj sağlıyor”

Kısakürek bu arada İstanbul’da kalacak müşterileri de unutmadıklarını ifade ederek, “Platinum müşterilerine özel olarak otopark ücretleri ve Bitaksi uygulaması ile taksi ücreti cepten ödenebilecek”  dedi. ‘Turkcell Platinum Uygulaması’nın şu ana kadar 150 bin kişi tarafından indirildiği bilgisini veren Kısakürek, ücretsiz Havaş ve vale, hediye sinema biletleri, Deniz Taksi’de indirim, indirimli aksesuar ayrıcalıklarından yararlanan bir Platinum müşterisinin ayda 250 liralık avantaj sağladığını söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir