Hedef: 1 yılda 50 mağaza!

Kelebek Mutfak, mobilyadan ayrı mağazalarda perakendecilik yapmaya başladı. 2014 yılındaki hedef ise 50 mutfak mağazasına sahip olmak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Kelebek Mutfak, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. Mobilya ve mutfak mağazalarını ayıran Kelebek, 2014 yılı sonunda 50 mutfak mağazasına ulaşmayı hedefliyor.

Kelebek Mobilya ve Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “2012’nin ikinci yarısından bugüne kadar toplam 18 yeni mutfak mağazası açtık.Hedefimiz Kelebek Mutfak’ın mağaza sayısını 2014 yılı sonuna kadar 50’ye ulaştırmak. Bununla ilgili Türkiye’nin her yerinden bayilik taleplerini alıyoruz” diyor.
 
Yaptığı açıklamada Kelebek’in oldukça köklü, hiçbir zaman çağın gerisinde kalmayan bir marka olduğuna değinen Kelebek Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan;mobilya sektörü içerisinde mutfak markalarının sayısının günden güne arttığının ancak Kelebek Mutfak’ın modern ve fonksiyonel tasarımlarını, kolay ve güvenli kullanımile birleştirerek hedef kitlesine her dönem ulaştığının altını çiziyor.
 
Kelebek Mutfak, yenilenen 150- 200 metrekarelik mağazalarında, her büyüklükte ve şekilde mutfak için özel olarak mimarlar tarafından şekillendirilen mutfak ürünlerini tüketiciyle buluşturuyor. Kelebek Mutfak, kişiye özel tasarımla şekillenen mutfak üretiminin yanında projeli, taahhütlü ve toplu işlerde de Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri. Yurtiçi ve yurtdışındaki büyük referansları ile toplu ve projeli işlere daha da çok yönelme kararı alan şirket üretim tesislerine de bu doğrultuda yatırım yaptığını açıkladı.
 

Bu konularda ilginizi çekebilir