Hedef Filo, Alphabet ile iş ortağı oldu

Alphabet’in Türkiye’de faaliyet gösteren bütün uluslararası müşterilerinin filo kiralama operasyonu artık Hedef Filo tarafından yürütülecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk ve Alman şirketler arasındaki ekonomik iş birliklerine bir yenisi daha eklendi. Filo kiralama sektöründe 15 yılını kutlayan Hedef Filo, BMW’nin bünyesinde faaliyet yürüten Alman filo kiralama şirketi Alphabet ile anlaşmaya vardı. Bu doğrultuda, Alphabet’in Türkiye’deki bütün kiralama operasyonunu Hedef Filo yönetecek.

Avrupa, Avustralya ve Çin başta olmak üzere 24 ülkede mobilite adına önemli adımlar atan ve portfolyosunda 680 binden fazla araç bulunan, BMW’nin filo kiralama şirketi Alphabet, Türkiye partneri olarak Hedef Filo ile anlaştı. Yapılan partnerlik anlaşması ile Alphabet’in Türkiye’de faaliyet gösteren bütün uluslararası müşterilerinin filo kiralama operasyonu Hedef Filo tarafından yürütülecek.

Hedef Filo Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Öztürk, “Filo kiralama sektörünün Türk otomotiv pazarının lokomotifi haline geldiği bir gerçek. Sektörün zor bir dönemden geçtiği doğru ancak iyi yönetilen güçlü firmaların, doğru stratejiler ile bu günlerden daha da büyüyerek çıkacağı kanaatindeyiz. Sektörde hala büyük bir talep var. Alphabet’in, Türkiye’deki bütün operasyonunu bize emanet etmesinden ve iki ülke arasında güzel bir iş birliği kurulmasından dolayı memnuniyet duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Hedef Filo, 28 bin adet araç filosuyla 6 binden fazla kurumsal müşteriye hizmet veriyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir