Hilton Garden Inn'den Türkiye'de yeni otel

Hilton Garden Inn Türkiye'deki otellerine bir yenisini ekledi. Ankara'da ilk Hilton Garden Inn oteli konuklarını ağırlamayı bekliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hilton Worldwide'ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat'ın açılışını gerçekleştirdi. Yeni otel, markanın dünya çapında 650'den fazla oteli kapsayan ve giderek büyüyen portföyüne eklenen son halka oldu. 

Hilton Garden Inn Ankara Gimat'in sahibi, Hilton Worldwide ile franchise anlaşması imzalayan UFBA Turizm & İnşaat Ltd. Şti. 176 odalı tesis, markanın Ankara'daki ilk yatırımı olmasının yanı sıra bölgede faaliyet gösteren ilk uluslararası otel zinciri olma özelliğini taşıyor.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat Genel Müdürü Levent Özaygen şöyle dedi: “Konuklarımızı Ankara'nın merkezinde, bu yeni ve modern otelimizde ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Otelimiz, konumu ve sunduğu imkanları itibarıyla tüm misafirlerimizin ihtiyaçlarına karşılayabilecek durumda. İş seyahatleri için otelimizi seçen konuklarımız kentin sanayi bölgesine kolay ulaşımın rahatlığını yaşarken tatil amacıyla otelimizde misafirlerimiz de alışveriş merkezleri, kültür merkezi, restoranlar, barlar ve sinemalara yakın bir lokasyonda olmanın tadını çıkarabilecek.”