HP'den Arena'ya iki ödül birden

Teknoloji dağıtım şirketi Arena, HP Türkiye'den “2014 Yılı; En Yüksek Ciro Yapan Dağıtıcı Ve En Yaygın Kanal Ağına Sahip Dağıtıcı” ödüllerini aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arena, dünya çapında 170’den fazla ülkede faaliyet gösteren tabletlerden, bilgisayar ürünlerine ve baskı makinelerine kadar geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunan Hewlett-Packard (HP) tarafından, "2014 Yılı; En Yüksek Ciro Gerçekleştiren Distribütör ve En Yaygın Distribütör" ödüllerine layık görüldü. 

Bomonti Hilton Otel'de gerçekleşen HP PPS 2015 etkinliğinde dağıtılan ödülle ilgili olarak, Arena Genel Müdürü Okay Nasır şu sözleri aktardı:

“Türkiye’nin ilk HP Türkiye dağıtıcısı olarak, 1993 yılından bu yana HP Türkiye ile güçlü bir iş ortaklığı içerisindeyiz. Arena olarak yılları aşkın tecrübemiz, kurumsal çözümler sunma anlayışımız, güçlü kanal yapımız ve yaygınlık gücümüz ile HP ürünlerini daha çok iş ortağımıza ve iş ortaklarımız ile de tüketiciye ulaştırmak hedefiyle çalışıyoruz. Yaygınlık gücümüzün yanında, katma değerli çözümler sunduğumuz yeni yapılanmamız ile vizyonumuzun Türkiye'de daha çok hissedildiği bir döneme girdik. Tüm iş ortaklarımıza %80'i mühendislerden oluşan güçlü kadromuz ile satış öncesi ve sonrası teknik destek sunan, iş ortaklarımıza verdiğimiz danışmanlık hizmetlerimiz ve tabii ki güçlü markalarımız ile gerçek katma değeri sunan bir yapıdayız. İş ortaklarımız bizim için çok önemliler. Bize bu ödülü layık gören HP Türkiye'ye ve emeği geçen tüm Arena ekibine teşekkürlerimi sunarım."

Bu konularda ilginizi çekebilir