İnosis yazılımını Avrupa’ya sunacak

Firma, turizm sektöründe kullanılan yazılımlarını tüm Avrupa’ya sunmayı planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ARZU BAĞCI

KAYSERİ - Kayseri’de turizm, sağlık ve finans sektörlerine yönelik bilgisayar yazılım programlarıyla müşterilerine özel çözümler sunan İnosis Yazılım, ilk 500 bilişim şirketi arasına girmeyi hedefliyor. Şu anda Türkiye’de hac ve umre üzerine geliştirdikleri İnotur yazılımları ile mevcut müşteri ve ciro açısından ikinci sırada bulunduklarını söyleyen İnosis Yazılım Genel Müdürü Cihat Yıldırım, müşteri sayısını artırarak sektörde üst sıralarda yer almayı istediklerini vurguladı. Firma, turizm sektöründe kullanılan bu yazılımlarını tüm Avrupa’ya sunmayı planlıyor.

İnosis Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ltd.Şti. Genel Müdürü Cihat Yıldırım, “Şu anda iç pazarda son yaptığımız İnotur yazılımımız ile mevcut müşteri ve ciro açısından ikinci sıradayız. Müşteri sayımızı artırarak sektörün lideri olmayı hedefl iyoruz. Ticarileşen ürünlerimizi piyasaya sürmeden önce ilgili sektörün analizlerini ve müşteri ihtiyaçlarını belirliyoruz. Satış sonrası teknik destek hizmeti veriyoruz. Şekillenen ürünlerimizle başarıyı yakaladık” dedi.

‘İnotur’u tüm Avrupa’ya sunmayı planlıyoruz’

Erciyes Teknopark tarafından onaylanan İnotur yazılımı hakkında bilgi veren Yıldırım, “İnotur, hac umre ve tur organizasyonları yapan seyahat acentaları için geliştirilmiş bir yazılım. Ar-Ge’sini yaparak geliştirdiğimiz bu yazılım sayesinde hac, umre ve tur işlemleri ile ilgili iş akışları bir uçtan bir uca takip edilebiliyor. Yazılım pasaport okuyucu desteğe sahip. İnotur yazılımı ile ilgili çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda başta Kayseri’nin hac, umre seyahat acentaları olmak üzere tüm Türkiye’ye hizmet veriyoruz. Şu anda yurt içinde 10 bayiimiz bulunuyor. İnotur’un yıllık satış cirosunu en az yüzde 75 artırarak şirketimizi büyütmeyi hedefl iyoruz. İlerleyen dönemlerde özellikle yurtdışı pazarına açılarak yazılım ihracatı noktasında ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefl iyoruz. Hedef pazarlarımız içerisinde yakın vadede Almanya bulunuyor. İlerleyen dönemlerde tüm Avrupa’ya yazılımımız İnotur’u sunmayı planlıyoruz” diye konuştu.

İnotur’u tercih eden firmaların hac, umre ve tur organizasyonlarını bu yazılım ile çözebildiklerini söyleyen Yıldırım, İnotur yazılımının pasaport okuma, vize işlemleri muhasebe ve finans işlemleri, yolcu kaydı gibi özellikleri olduğu belirtti. Bu yazılım sayesinde müşterilerinin zamandan tasarruf ederek operasyonlarını kolayca yürütebildiklerini söyleyen Yıldırım, “Müşterilerimiz operasyonlarını hatasız ve hızlı bir şekilde tamamlıyor. İnotur ile müşterilerimizin memnuniyetini ve firmalara olumlu yansımalarını görüyoruz.” şeklinde konuştu.

Farklı sektörlere yaptıkları uygulamalar ile de şirket ve marka bilinirliklerini ispatladıklarını vurgulayan Yıldırım, “Bu yazılım ile birlikte ecza depoları, sağlık müdürlükleri, ilaç üreticileri ve ilaç ihracatçılarına hizmet veriyoruz. Yazılımımız ilaç üzerindeki karekod ile ilaçların tüm hareketlerini üretim aşamasından hastanın sarf etme aşamasına kadarki tüm hareketlerini izlemeye olanak veriyor. Bu hareketleri Sağlık Bakanlığı’na bildiriyor. Bu kapsamda yazılımımız Sağlık Bakanlığı ile çevrimiçi veri alışverişi yapabilmekte olup, mevzuata uygun olarak devamlı geliştirilip güncelleniyor” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir