İş Bankası, şube ağını Western Union kullanıcılarına sunuyor

Western Union para gönderme-alma işlemleri bin 300'ün üzerinde şubesi ile İş Bankası'ndan gerçekleştirilebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası, Western Union ile yaptığı iş birliği sonucunda geniş şube ağını Western Union kullanıcılarına açıyor. 

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Western Union para gönderme-alma işlemleri bin 300'ün üzerinde şubesi ile İş Bankası'ndan gerçekleştirilebilecek. İş Bankası müşterisi olan veya olmayan herkes banka hesabına gerek olmadan, Western Union'ın 200'ün üzerinde ülke ve bölgedeki 500 bin acente noktasına para gönderip alabilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen İş Bankası Bireysel Bankacılık Ürün Müdürü Kubilay Aykol, "Bu iş birliği sayesinde Western Union para gönderme-alma işlemleri ülke çapında daha kolay ulaşılabilir hale geldi. İş Bankası olarak yaygın şube ağımızla Bankamız müşterisi olsun olmasın Western Union para alma ve gönderme işlemi yapacak herkese bu hizmeti sunmaktan büyük memnuniyet duyacağız" ifadelerini kullandı. 

Western Union Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü Nogay Kanpolat da "Western Union servisi bugün itibarıyla Türkiye'de 9 bin noktada veriliyor. Bu iş birliği sayesinde erişimimizi daha da yaygınlaştırmaktan ve müşterilerimize İş Bankası aracılığıyla ulaşmaktan mutluyuz" değerlendirmesinde bulundu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir