İstanbul Bilişim, yeni mağazalar için kolları sıvadı

Elektronik ürün ve beyaz eşya satışında Türkiye’nin en eski e-ticaret sitelerinden İstanbul Bilişim, Ankara ve İzmir şubeleri için hazırlıklara başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin ilk e-ticaret sitelerinden biri olarak 2002 yılında sektörde faaliyet göstermeye başlayan İstanbul Bilişim, mağazalaşma sürecini hızlandırıyor. İlerleyen dönemlerde içerisinde çeşitli deneyim alanlarının yer alacağı konseptlerle açılacak yeni mağazalar için İstanbul dışında farklı illerden de talep gören firma, Ankara ve İzmir şubeleri için hazırlıklara başladı.

İstanbul Bilişim Genel Müdürü Levent Menteşe, “2018 yılı hedeflediğimiz noktaya ulaşmamız açısından ekip olarak özveriyle çalışacağımız, müşteri memnuniyetini daha da arttıracağımız bir yıl olacak. Mevcut her bir mağazamızdaki günlük ziyaretçi sayısı yaklaşık binin üzerinde. İnternet sitesi üzerinden ürünleri araştıran müşterilerimizin mağazamıza gelerek ürünle kurdukları temas, satın alma kararlarında önemli rol oynuyor. Müşterilerimiz, ürünleri görerek, inceleyerek ve test ederek satın almak istiyor. Alacakları ürünleri diğer ürünlerle karşılaştırarak satış temsilcilerimize danışıyor, mağazada zaman geçiriyor ve bu süre içerisinde de markamızla bir bağ kuruyor. Bu bağı güçlendirmek, ürün ve hizmetlerimizi daha fazla deneyimlemelerini sağlamak amacıyla 2018 yılında mağaza sayımızı yıl sonuna kadar arttırmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Kurulan bağların yanı sıra mağazalarda müşteriye yaşatılan deneyimin de günümüz şartlarında şirketler için göz ardı edilemeyecek kadar önemli olduğunu, son zamanlarda çoğu şirketin müşteri deneyimi departmanları kurduğunu dile getiren Menteşe, hemen hemen her sektörde mağazalardaki deneyim alanlarının artması gerektiğini dile getirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir