Jaklin Güner, Ziylan Grup’tan ayrıldı

Ziylan Grup CEO'su Jaklin Güner, 30 Temmuz 2014 tarihi itibariyle bu görevinden ayrıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Ziylan Grup'ta üst düzey bir ayrılık yaşandı. Jaklin Güner, FLO, Polaris, Kinetix ve Lumberjack markalarının yer aldığı Ziylan Grup CEO'luğunu 30 Temmuz 2014 tarihi itibariyle bıraktı.

Konuyla ilgili Ziylan'dan yapılan açıklamada hem Güner'in hem de Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan'ın görüşlerine yer verildi. Buna göre Güner, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Verimli, karşılıklı anlayış, güven ve birbirine değer katma üzerine kurulu 2 yıllık çalışma deneyimimin ardından,  Türkiye’nin lider ayakkabı kuruluşu Ziylan Grup’taki görevimden ayrılıyorum. Yönetim Kurulumuza ve değerli çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri işbirliği için teşekkür ederim" dedi.

Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ise "Çok değerli çalışma arkadaşım Sayın Jaklin Güner’le, 1 Mayıs 2012 tarihinden başlayan ekip arkadaşlığımız 30 Temmuz 2014 tarihi itibariyle sona erdi. Kendisine değerli hizmetlerinden ve Grubumuza katkılardan dolayı, şahsım ve Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum" dedi.

Güner'in yerine kimin geleceği ise açıklanmadı.