Jeep'ten kasım ayına özel kampanya

Kampanya kapsamında, kasım ayı boyunca euro tavan kuru, Yeni Jeep Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler ve Yeni Jeep Renegade modelleri için 2,85 lira olarak sabitleniyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye'de Tofaş çatısı altında temsil edilen Jeep, kışa yeni bir araçla girmek isteyen müşterileri için kasım ayına özel fırsatlar sunuyor. 

Tofaş'tan yapılan açıklamaya göre, Koç Fiat Kredi'nin desteğiyle yürütülen kampanyada, Jeep tutkunları cazip kredi imkanları ve sabit kur fırsatından yararlanarak, Grand Cherokee, Yeni Cherokee, Wrangler, Compass ve Yeni Jeep Renegade modellerine avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. Kampanya kapsamında, kasım ayı boyunca euro tavan kuru, Yeni Jeep Cherokee, Grand Cherokee, Wrangler ve Yeni Jeep Renegade modelleri için 2,85 lira, Compass modeli için ise 2,70 lira olarak sabitleniyor. Döviz kurunun 2,85 liranın altına düşmesi halinde güncel kur uygulanıyor. 

Jeep'in küçük SUV segmentindeki yeni modeli Renegade, 75 bin 250 liradan başlayan fiyatı ve kasım ayına özel 50 bin lira için 36 ay vadeli ve yüzde 0,99 fazili kredi fırsatıyla otomobilseverlerle buluşuyor. Yeni Jeep Cherokee modeline ise 100 bin lira için 20 ay vadeli yüzde 1,03 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. 

Kasım ayı boyunca Jeep Grand Cherokee veya Wrangler modellerinden birini tercih eden müşteriler ise dilerlerse, 120 bin liraya 20 ay vadeli ve yüzde 0,97 faizli kredi fırsatından faydalanabiliyor. Jeep Grand Cherokee modeli için ayrıca 2 bin 891 euroluk nakit indirimi uygulanıyor. 

Jeep'in kompakt SUV segmentindeki temsilcisi Compass modeli de 5 bin liralık nakit indiriminin yanında, 40 bin lira için 24 ay vadeli ve yüzde 0,93 faizli kredi seçeneğiyle müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Kasım ayı süresince, Jeep Grand Cherokee 112 bin 350 euro, Wrangler 84 bin 850 euro, Yeni Cherokee 56 bin 600 euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Compass'a 98 bin 950 lira, Renegade'e ise 75 bin 250 liradan başlayan fiyatlarla sahip olunabiliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir