Kahve Diyarı mağaza sayısını artıracak

İzmir'deki mağazalarına iki yeni şube ekleyecek olan Kahve Diyarı, Isparta ve Gaziantep'te de yeni mağazalarla müşterilerle buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Kahve Diyarı, İzmir, Isparta ve Gaziantep'te açılacak yeni şubelerle birlikte ülke genelindeki mağaza sayısını 150'ye çıkartacak. 

Müşterilerine sunduğu ürünlerle bir kahve evi olmanın yanı sıra, bol alternatifli kafeterya/restaurant/cafe hizmeti anlayışıyla, Türkiye'nin en hızlı büyüyen zincirlerinden biri olan Kahve Diyarı, açılacak 4 yeni mağazası birlikte 2015 yılı için koyduğu Türkiye genelinde 150 mağaza hedefine adım adım yaklaşıyor. İzmir'deki mağazalarına Ayrancılar/Torbalı ve Mavişehir Soyak Siesta'da olmak üzere iki yeni şube ekleyecek olan Kahve Diyarı, Isparta ve Gaziantep'te de yeni mağazalarla müşterilerle buluşacak. 

Mart ayında Malatya'daki ilk şubesini açan Kahve Diyarı, Türkiye'deki 7 coğrafi bölgenin hepsinde şube açmasının yanı sıra yıl sonunda da Almanya'da hizmete sunulacak yeni mağazası ile birlikte Avrupa'da da kendisini gösterecek. Kahve Diyarı, 2018 yılında ise dünya genelindeki şube sayısını 500'ün üzerine çıkartmayı hedefliyor. 

Kahve Diyarı mağazalarının  %35'i İzmir'de

Kahve Diyarı'nın Türkiye genelindeki mağaza sayılarına bakıldığında %35'lik oran ve 44 mağaza ile İzmir öne çıkıyor. İzmir'i %15'lik oran ve 19 mağaza ile İstanbul takip ederken, üçüncü sırada ise 6 mağaza ve %6'lık oranla Aydın yer alıyor.

Bu şehirleri 5'er şubeyle Manisa ve Muğla, 3'er şubeyle Diyarbakır, Mardin ve Ordu, 2'şer şubeyle Antalya, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hatay, Kırklareli, Uşak, Sakarya ve Tekirdağ takip ediyor. Diğer illerde ise Kahve Diyarı birer şubeyle müşterilerine hizmet veriyor. 

Ege'den Türkiye'ye yayılan bir başarı hikâyesi

Ulusal hatta uluslararası bir gıda markası yaratmak, Kahve Diyarı Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Akhisar Ticaret Odası Başkanı olan Abdurrahman Yılmaz'ın hedefleri arasında bulunuyordu. Zincir gıda mağazalarıyla ilgili araştırma yapan Yılmaz'ın yolu, bir Ege markası olan "Kahve Diyarı" ile kesişti. Abdurrahman Yılmaz, yakın arkadaşı Keskinoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Keskinoğlu ile Kahve Diyarı'nı 2014 yılında satın aldı.

Ege'den Türkiye'ye yayılan bir başarı hikâyesi olan Kahve Diyarı, 2018 yılının sonunda mağaza sayısını 500'e çıkarmayı hedefliyor. BP ile de işbirliği sağlayan Kahve Diyarı, böylece akaryakıt istasyonlarında da faaliyet gösterecek ve 400 yeni Kahve Diyarı mağazası açılacak.  

Bu konularda ilginizi çekebilir