Kale, 2015 hedeflerini açıkladı

2014’te hedeflerini tutturan Kale Endüstri Holding 2015'e de iddialı giriyor. 2014’ü 400 milyon TL’lik ciro ile kapatan grubun, 2015 ciro hedefi 500 milyon TL oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de özellikle kilit, çelik kapı ve pvc/alüminyum kapı pencere aksesuarları sektörlerinin lider firması olan Kale Endüstri Holding, 2014 kapanış rakamlarını ve 2015 hedeflerini açıkladı. Açıklanan verilere göre 2015 yılında, Kale Endüstri Grubu üretim kapasitesini 2014 yılına kıyasla yaklaşık yüzde 30 oranında artırmayı hedefliyor.

2014 yılı için yüzde 20’lik büyüme hedefini gerçekleştiren Kale Endüstri Holding, 2015 yılını yaklaşık 500 milyon TL’lik toplam ciroyla tamamlamayı hedefliyor. 

Kale Endüstri Holding, “Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla alarmdan kasaya, kilitten kapıya, sigortadan pencere ve elektronik sistemlere kadar birçok noktada güvenlik önemleriyle güvenliğin her alanına sahip çıkıyor.  

Çerkezköy'de Avrupa'nın en büyük entegre güvenlik ürünleri tesisi

1953 yılında temelleri atılan Kale Kilit’in de bünyesinde bulunduğu Kale Endüstri Holding, grup şirketlerinin tüm ürün gruplarının üretimini 2014’te temelini attığı Çerkezköy’deki Kale Üretim Merkezi’nde bir araya getirmeyi amaçlıyor. Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük entegre güvenlik ürünleri fabrikalarının temelini atan Kale Endüstri Holding, 2016’nın ilk yarısında açılacak yeni tesislerinde ihracat pazarlarını artırmayı hedefliyor. 

Çerkezköy’de 380 dönüm arazi üzerinde konumlandırılan modern entegre kilit, çelik kapı/kasa, kapı/pencere aksesuarları ve elektronik güvenlik ürünleri üretim tesisi yaklaşık 100.000 m2 kapalı alana sahip olacak. Kale Üretim Merkezi bina, altyapı, sosyal donatı alanları ve makine parkuru ile yaklaşık 150 milyon TL’lik bir yatırım bütçesiyle yapılacak. 

Kale Üretim Merkezi’nde her ürün grubunun şu anki yıllık üretim kapasitesinin 2 katına çıkarılması hedefleniyor.

2016’da yeni fabrikanın faaliyete geçmesiyle Kale Endüstri Holding’e bağlı tüm grup şirketleri tek bir çatı altında entegre bir şekilde üretimi gerçekleştirecek. 

Sosyal sorumluluk projeleri vazgeçilmez öncelik

Kale Endüstri Holding’in 2015’in ilk altı ayındaki bir diğer önemli atılımı da “Yepyeni bir Kale” mottosu olacak. Sosyal sorumluluğu kurumsal yurttaşlığın bir vazgeçilmezi olarak gören Kale Endüstri Holding, farklı alanlarda projelere destek olmayı ya da projeleri oluşturmayı amaç ediniyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir