Kalekim ve Kaleseramik, Yapı Fuarı'na katılıyor

Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yenilikçi ürünleriyle yer alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kalekim ve Kaleseramik, yarın başlayacak ve 25 Nisan tarihine kadar sürecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'a katılacak. 

Kale Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Kalekim, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 38. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da yenilikçi ürünleriyle yer alacak. 

Tüketicilere ve sektör profesyonellerine çözümler sunan Kalekim, yenilikçi ürünlerini, "teknik çözüm" konsepti ile sergileyecek. Fuar boyunca ustaların canlı uygulama yapacağı Kalekim stantlarında katılımcılara çözüm ve ürün tanıtımları yapılacak. 

Kaleseramik de Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kale'nin yanı sıra İtalya'da satın aldığı Edilcuoghi ve Edilgres markalarıyla yer alacak. 

Fuarda, teknoloji ve tasarım odaklı ürünlerini katılımcıların beğenisine sunacak olan Kaleseramik, seramikten vitrifiyeye, banyo dolaplarından armatür ve duş sistemlerine kadar geniş yelpazedeki ürünlerinin yeni serilerini, alternatif kullanım alanlarından örneklerle birlikte sergileyecek ve farklı ihtiyaçlara yönelik çözümlerini tanıtacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir