Kayserili Başyazıcı Grubu İstanbul'a Maltepe'den giriyor

Ulusal marka olma yolunda ilerleyen firma, Anadolu'daki yatırımlarından sonra İstanbul'da yatırım değeri 70 milyon TL'yi bulan özel ve butik projesi 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DİLEK FİDAN

KAYSERİ - Kayseri'nin köklü firmalarından olan Başyazıcı Grubu 1953 yılından bu yana başta; gıda olmak üzere, inşaat, turizm, AVM, perakende, enerji ve tekstil gibi pek çok farklı sektörde faaliyetlerini yürütüyor. Ulusal marka olma yolunda ilerleyen firma, Anadolu'daki yatırımlarından sonra İstanbul'da yatırım değeri 70 milyon TL'yi bulan özel ve butik projesi 'Başyapıt Dragos'u Maltepe'de hayata geçiriyor.

Başyapıt Dragos'la İstanbul'daki ilk inşaat projesini hayata geçireceklerini ifade eden Başyazıcı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Başyazıcıoğlu, İstanbul Maltepe'de temellerini attıkları 25 kat ve iki bloktan oluşan Başyapıt Dragos'un 2018 yazında teslim edileceğini belirtti.

Başyazıcıoğlu, "Maltepe'de temellerini attığımız rezidans projemiz 25'er katlı iki bloktan oluşuyor. Başyapıt Dragos'ta daire büyüklükleri 50 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor. 150 konut, 8 ticari birim bulunuyor. Gayrimenkullerimizin metrekare fiyatı 6 bin TL ile 8 bin TL civarında değişiyor" dedi.

60 yıllık bilgi birikimi ve tecrübenin ardından İstanbul inşaat pazarına girdiklerini ifade eden Başyazıcıoğlu, "Daha önceki yatırımlarımızın hepsi Kayseri'de bulunuyor. İstanbul'da yeni bir oyuncu olsak da kendimize güveniyoruz. İstanbul'daki bu projemizin ardından farklı bölgedeki ikinci projemiz 'Başyapıt Erenköy' olacak. Özellikle bölgede inşaat alanındaki projelerimizden elde ettiğimiz deneyimlerimize güveniyoruz. İnşaat sektöründeki çalışmalarımızı İstanbul'dan sonra büyük illerde yapmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir