Kemerli Metal, marka projelerde yer alıyor

Kemerli Metal Sanayi, uzun vadede yurtdışında temsilcilikler kurarak, hedef pazarlara daha yakından hizmet vermeyi planlıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kemerli Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Budak, Kemerix ürünü ile müşterilere maliyet, zaman, mukavemet ve kullanım kolaylığı avantajları sağladıklarını ve günümüzdeki modern yapıların daha sağlam olduğunu belirtti. 

Püskürtme betonlar, tüneller, su yapıları, prekast elemanlar, güvenlik yapıları ve madenler gibi birçok uygulama alanı bulunan Kemerix ürünleri inşaat sektörüne yön veren ana ürünler arasında yer alıyor. 

Kemerli Metal Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Arif Budak, "Kendimizi; yenilikçi, modern, hedefler koyan ve bunun için sürekli araştırmalar yaparak gelişim gösteren kurumsallık yolunda ilerleyen bir firma olarak tanımlayabiliriz. Firmamız, Türkiye’de bilinen bir marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bugün Türkiye’nin en büyük ve bilinen projelerinde markamız ve ürünümüz kullanılır hale geldi. Bunun yanında Avrupa ülkelerinde ve komşu Azerbaycan, Gürcistan Türkmenistan, Rusya ve Arap ülkeleri gibi ülkelerde ürünlerimiz kullanılmaya, tanınmaya başlandı" dedi.

Budak, uzun vadede yurtdışında temsilcilikler kurarak, hedef pazarlara daha yakından hizmet vermeyi planladıklarını belirterek, "Ürünlerimizi sürekli geliştirmek için teknik ve profesyonel çözüm ortakları ile çalışıyoruz. Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, düzenli yatırım, büyüme planı ve programımız sürekli kontrol altında ilerletiyoruz. Hedeflerimizden sapmadan tüm kollarda kendimizi geliştirmek, Türkiye’nin markasından dünya markası olma yolunda çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir