Lastik değiştirmek isteyenlere Brisa'dan "internet" kolaylığı

Brisa, sektörde bir ilke imza atarak hayata geçirdiği "lastik.com.tr" internet sitesi üzerinden lastik değişimi ve bakım hizmeti veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Şirketten yapılan açıklamaya göre Brisa, Türkiye'de bir ilk olarak, internet sitesi  "www.lastik.com.tr" üzerinden randevulu olarak müşterinin dilediği adreste lastik değişimi ve bakım hizmeti sunuyor. Uygulama ile özellikle yeniden yaz lastiği kullanımına dönülmesi gereken bu dönemde lastik bayilerine gitmek için vakit bulamayan çalışanlara ve kadın sürücülere kolaylık sağlanıyor. 

Brisa müşterileri, site üzerinden beğendikleri lastikleri gün, saat ve lokasyon belirterek kapıda ödeme imkanıyla satın alabiliyor. Aracının lastik ebadını bilmeyen kullanıcılar ise araç marka ve modeli bilgileri hakkında 0212 444 65 00 numaralı çağrı merkezinden bilgilendirme alabiliyor. 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de dahil 21 şehirde hizmet veren "www.lastik.com.tr" üzerinden lastik satın alındığında, lastikler deneyimli Brisa çalışanları tarafından kapıda sökülüp, sipariş verilen lastikler takılıp ve balans ayarı yapılarak teslim ediliyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir