Little Caesars, yeni şubesini Bodrum'da açtı

Bu yıl Bursa, Kocaeli, Tekirdağ, Edirne, Adapazarı ve Eskişehir'de de şubeleşmeyi hedefleyen marka; 35 yeni franchise ile pizza severlerle buluşacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BODRUM - Pizza zinciri Little Caesars, şube sayısını arttırmaya devam ediyor. Little Caesars, İzmir'den sonra Ege Bölgesi'nde ikinci durak olarak Bodrum'u seçti.

Little Caesars Türkiye'nin ülke genelinde hizmet verdiği nokta sayısını her geçen gün genişlettiğini anlatan Little Caesars İş Geliştirme Müdürü Barış Memiş, "Şu anda sayısı 80'e yaklaşan şube sayımız ile pazardaki varlığımızı gittikçe güçlendiriyoruz. Ege Bölgesi'nde İzmir'den sonra Bodrum Gümbet Kavşağı'nda ilk şubemizi açtık. Şubemiz için özellikle yaz aylarında çok sık talep gören özel bir lokasyon belirledik. Yakın zamanda bu bölgedeki şube sayımızı hızla arttıracağız. Ülke turizminin merkezi olarak adlandırılan Bodrum'da açılan yeni şubemiz kampanyaları ve özel ürünleri ile yabancı turistlere, Bodrum'lulara ve Bodrum müdavimlerine özledikleri pizza lezzetini sunacak" dedi.
 
Yeni şubeler yolda

Şu anda başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli'nde tüketicilerle buluştuklarını anlatan Memiş, "Bu sene 15'i yeni lokasyon olmak üzere 35 yeni franchise şube açmayı hedefliyoruz. Karlı yatırım fırsatları ile yatırımcıların ilk tercihlerinden olan markamızla 2014 yılı içinde faaliyet gösterdiğimiz mevcut illerin dışında Tekirdağ, Edirne, Adapazarı ve Eskişehir'de de şubeleşeceğiz. 2015 sonunda ise 80 olan şube sayımızı 150'ye çıkartacağız" dedi.
 
Little Caesars franchise sisteminin yatırımcılar için avantajlarına da dikkat çeken Memiş, "Franchise'larını desteklemeyi prensip edinmiş bir marka olarak yatırımcı adaylarına hem operasyonel hem de yönetsel anlamda destek veriyoruz. Tüm adaylarımız için zorunluluk olan detaylı eğitim sürecimiz sonrasında franchise adayımız, işin en ufak ayrıntısına kadar hakim olma bilincini yakalıyor. Türkiye'nin en karlı ve kapsamlı franchise sistemlerinden birine sahip olan Little Caesars'a yapılan yatırım kısa süre içinde amorti edilebiliyor" dedi.