Lokman Hekim, 2015'i daha kârlı kapatacak

Lokman Hekim YKB Mustafa Sarıoğlu: Önceki yıllara kıyasla daha iyi kar elde edeceğiz.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Mehmet KAYA

ANKARA-Hisseleri BİST’te işlem gören Lokman Hekim Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Vekili Mustafa Sarıoğlu, önceki yıllara kıyasla daha iyi kâr elde edeceklerini söyledi. 

Bir grup gazeteciyle bir araya gelen Sarıoğlu, önceki yıllarda yapılan yatırımların katkısının yeni yeni görülmeye başlandığını, sağlıkta yatırımların geri dönüşünün uzun olduğunu hatırlattı. Sarıoğlu, 2015 yılının diğer yıllara kıyasla daha verimli ve daha kârlı olarak tamamlanacağını öngördüklerinin altını çizdi. 

Sarıoğlu, şirket olarak ortaklarla paylaşarak büyüme kararlılığı içinde olduklarını da vurgulayarak, bu politikalarını kararlılıkla sürdürmek istediklerinin altını çizdi. 

Lokman Hekim’in yatırımlar konusunda dikkatli ve ayağı yere basan bir politika izlediğini belirten Sarıoğlu, her türlü yatırıma yönelik ciddi hazırlık dönemleri geçirildikten sonra karar verildiğinin altını çizdi. 

Üniversite projesi

Lokman Hekim Üniversitesi kurulması için yapılan girişimlerle ilgili olarak da bilgi veren Mustafa Sarıoğlu, Sevgi Vakfı’nın ön ayak olduğu bu girişimde, Lokman Hekim olarak işbirliği içinde bulunduklarını burada da girişim ve yatırımlar konusunda makul bir yaklaşım gösterdiklerini vurguladı. 

Sevgi Vakfı'nın da yıllardır faaliyette olan bir vakıf olarak deneyimli ve güçlü olduğunun altını çizdi.