Mahalleesnafi.com ile bir tıkla veresiye takibi

mahalleesnafi.com, üye işyerlerine sunduğu Ücretsiz Perakende Satış Programı'nı yeniledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Binlerce ticaret erbabını online platforma taşıyan mahalleesnafi.com, üye işyerlerine sunduğu Ücretsiz Perakende Satış Programı'nı yeniledi.

Esnafların muhasebe işlerini kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirilen programın yeni versiyonunda en dikkat çekici özellik 'veresiye takip sistemi' oldu. Yeni eklenen özellikle veresiye takibinin daha sistemli bir şekilde yapılması mümkün olacak. Ayrıca, sistemde yer alan alış, satış, cari, stok ve sipariş işlemlerinin yanına 'üretim' modülü de eklendi.

Mahalleesnafi.com'un kurucusu Demir Ali Toktaş, yeni versiyon ile ilgili şu bilgileri verdi: "Program esnafın tüm ticari işlerinin takibi için hazırlandı. Kullanıcılar ürünlerini programda sağlıklı olarak tuttuklarında tek tıkla www.mahalleesnafi.com portalı ile haberleşebiliyor ve tüm mahalle programı kullanan esnaftan online alışveriş yapabiliyor. Gelir kaynağı sadece bu online satış komisyonu üzerine odaklı bir sistem olduğu için masaüstü programını ücretsiz sunuyoruz. Programın daha gelişmiş versiyonlarını da yakında yayına alacağız. Bulut teknolojisi sayesinde sistem tüm akıllı cihazlarda çalışıyor."

Toktaş ayrıca, programın masaüstü bilgisayarlara http://www.mahalleesnafi.com/desktop/index.php adresinden ücretsiz olarak programın indirilebileceğini de sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir