NDesign, ev tekstiline giriyor

NDesign, açacakları ilk mağaza sonrası tüketicilerinden alacakları geri dönüşlere bağlı olarak 2017’de büyükşehirlerde en az dört yerde daha mağaza açmayı hedefliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESRA ÖZARFAT

BURSA - "Evi kuşatacak bir marka" olma hedefiyle yeni açılımlar yapan NDesign, şimdi de içerisinde mobilyanın yanı sıra bir evin ihtiyacı olan ev tekstili de dahil tüm aksesuarları barındıracak yeni bir konsept üzerinde çalışıyor.

Aksesuar da satacak

NDesign Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, mobilyanın tamamlayıcı unsuru olan aksesuarları da tek çatı altında tüketicilere sunacaklarını söyledi. Aralık ayında İstanbul Haliç Alibeyköy’de açılan yeni alışveriş merkezinde 850 metrekarelik bir alanda açacakları NDesign Home konsept mağazası ile ilgili bilgi veren Ahmet Güleç, açacakları ilk mağaza sonrası tüketicilerinden alacakları geri dönüşlere bağlı olarak 2017’de büyükşehirlerde en az dört yerde daha mağaza açmayı hedeflediklerini söyledi. Önde gelen bazı ev tekstili firmalarına özel kumaşlar ürettirerek koltuk serilerinde kullanarak hand- craft koltuk üretiminde çıkış yakalayan NDesign, İnegöl’deki fabrikasında kişiye özel seri üretim modelinde üretim yapıyor. NDesign’ın ayrıca Kastamonu’da da masif mobilya üretimi yaptığı bir tesisi bulunuyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir