Next Level Ofis’te yaşam başladı

Ankara iş dünyasının yeni merkezi Next Level Ofis’te yaşam başladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara’nın ofis, rezidans ve alışveriş merkezi özelliklerine sahip ilk karma kullanımlı projesinde yer alan Next Level Ofis, mimarisi, lokasyonu, teknolojik alt yapısı ve sunduğu hizmetlerle Genel Enerji, Başarı Mobile, Yeşilyurt Demir Çelik, Çiftay Madencilik, Sarıcılar İnşaat, Güvensoy İnşaat, Aytin İnşaat, Ana-kent Planlama, Teknik Raylı Sistemler gibi iş dünyasının önde gelen şirketlerinin Ankara’daki yeni adresi oldu. Kendi alanlarında marka olmuş doktor, avukat, mali müşavir gibi meslek sahipleri de Next Level Ofis’i tercih etti.  

Next Level Ofis’in iş dünyasından yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Pasifik İnşaat Satış Yöneticisi Burcu Üzel,  sektöründe önde gelen şirketlerin Next Level Ofis’i seçmelerinin en önemli nedenlerinin; Ankara’daki ofis anlayışını değiştiren mimarisi, kalitesi ve verdiği hizmet anlayışından kaynaklandığını belirtti. 

Kiralama da talep görüyor

Burcu Üzel, Next Level Ofis’ten yatırım amaçlı satın alınan ofislerin kiralama işlemlerinin de yoğun talep gördüğünü anlattı. Burcu Üzel sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ankara’nın en hızlı gelişen Konya Yolu ile Eskişehir Yolu’nun kesişme noktasında yer alan Next Level Ofis ile iş yaşamına kalite ve konforu taşıdık. İş dünyasının merkezi olmayı hedeflediğimiz Next Level Ofis ile Ankara’da mimarimiz, teknolojik altyapımız ve hizmet kalitemizle fark yarattık”

Next Level Ofis neler sunuyor?

Next Level AVM üzerinde inşa edilen Next Level Ofis, 30 kattan oluşuyor ve her katta farklılık gösteren, büyüklükleri 165 ile 2 bin 400 metrekare arasında değişen 133 adet ofis yer alıyor. Her katında bulunan ortak alan çözümleri ile Next Level Ofis sakinleri, ofislerinin iç tasarımında toplantı odası, mutfak, tuvalet, arşiv odası, bekleme ve dinlenme alanlarına yer ayırmak zorunda kalmıyor. Bütün bu alanları birbirinden ayıran koridorların da yapılmaması sayesinde ofis sahipleri önemli metrekare avantajı ve çalışma alanı kazanıyor. Next level Ofis kat locaları ve her iki katta bir dışarı açılan teraslarıyla da tüm çalışanlara dinlenme ve nefes alma imkânı da sunuyor. 

Business Club katında büyüklükleri 30 ile 158 metrekare arasında değişen toplam yedi adet toplantı salonu bulunuyor. İsteyen ofis sahipleri toplantı salonu için kendi ofislerinde alan ayırmak yerine, ortak salonları tercih edebiliyor. Business Club katında ayrıca resepsiyon, cafe-bar, oturma alanları, fuaye gibi fonksiyonlar bulunuyor. 

Bu konularda ilginizi çekebilir