Nill's Londra'da şube açtı

Nill’s Furniture Design yurt dışında 12'inci mağazasını İngiltere'nin başkenti Londra'da açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk mobilya sektörünün temsilcilerinden Nill’s, yurt dışındaki varlığını genişletiyor. Firma, İngiltere’nin Başkenti Londra’nın kuzeyinde Edmonton bölgesindeki yeni mağazası ile, İngiltere standartlarına uygun üretilen; modern, zarif, fonksiyonel ve ulaşılabilir tasarımları müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı.  

Nill’s Furniture Design mağazası açılış törenine, Labout Partisi Edmonton Milletvekili Kate Osamor, Enfield Belediye Başkanı Patricia Ekechi, Enfield Belediyesi Encümenlerinden Yasemin Brett, Firma Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ortakcı ile Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ortakcı katıldı. 

23423orta.jpg

Nill’s Londra Mağazasının açılış töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ortakcı açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Nill’s olarak kuruluşumuzdan bugüne geçen süre zarfında, kendi alanlarında uzman, eğitimli ve güler yüzlü bir kadro ile yola devam etmenin ve bu yolda bizlere inanarak bizlere güvenerek yanımızda yer alan bayilerimiz ile başarılarımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızın, yani iş ortaklarımızın bölgede bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıracağına inanmaktayım. Üretimin her aşamasında koordineli bir şekilde hareket ettiğimiz mağazamız aracılığı ile, satış ve satış sonrası olarak tüm hizmetlerin yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedeflenerek yapılacağından ve ürünlerimiz hakkında çok doyurucu bilgi vereceklerinden emin olabilirsiniz.

Bölgenin en büyük Türk mobilya mağazası olma özelliğini taşıyan mağazamızın İngiltere mobilya sektöründe liderlik koltuğuna oturmaları bizim için uzak değildir. 

Mevlana diyor ki, ‘’Kazanmak da, ekin ekmeye benzer. Ekmedikçe, ona sahip olmaya hakkın yoktur. Ektinse, ektiğini biçersin, o, senindir.’’ İşte bu güzel söz bize hedeflerimize doğru ilerlerken etik ve ahlak dışı hiçbir yola başvurmayıp aksine ticaret hayatında iyi bir örnek ve ilkelerimizden ödün vermeden rekabette üstün başarı sağlayarak yolumuza devam edilmesi gerektiğini göstermektedir.”

Türk mobilya sektörünün kalitesiyle ve tasarımlarıyla dikkat çeken Nill’s Furniture Design, keyifli alışveriş deneyimini ulaşılabilir fiyatlarla müşterilerine sunmak için,  2016 yılı içerisinde de çeşitli ülkelerde ve yurtiçinde de mağazalaşma ataklarına devam edecek.