NN Hayat ve Emeklilik'te üst düzey atama

NN Hayat ve Emeklilik'in İş Ortakları Müdürü Didem Özsoy Dirican, Bankasürans ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avrupa'da ağırlıklı olmak üzere 18 ülkede faaliyet gösteren ve 170 yıllık geçmişe sahip sigorta, yatırım yönetimi şirketi olan NN Group'un bünyesinde faaliyet gösteren NN Hayat ve Emeklilik'in İş Ortakları Müdürü Didem Özsoy Dirican, Bankasürans ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Kariyerinin ilk yedi yılında bankacılık sektöründe çalışan Didem Özsoy Dirican, 2005 ve 2013 yılları arasında AvivaSA Emeklilik ve Hayat'ta pazarlama ve Bankasürans departmanlarında İş Geliştirme, Ürün Yönetimi ve Satış Geliştirme fonksiyonlarında yönetim kademesinde bulundu.

Ak Emeklilik ve Aviva birleşme sürecinde de etkin rol alan Didem Özsoy Dirican, Mayıs 2013'te NN Hayat ve Emeklilik Ailesi'ne katılarak Bankasürans Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalışmaya başladı.

Ocak 2016 tarihinde İş Ortaklığı Müdürü olarak görevine devam eden Dirican, 1 Ağustos itibarıyla Bankasürans ve Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.