Okkalar İnşaat'tan dört yeni proje

2017 yılında 200 milyon yatırım yapmayı hedefleyen Okkalar İnşaat, dört yeni projeyi hayata geçirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Okkalar İnşaat, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka ve Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka’nın ev sahipliğinde, 7 Mart 2017 Salı günü düzenlenen basın toplantısında yeni yatırımlarını açıkladı.

Yeni projelerini “Arma” serisi adı altında toplayan Okkalar, üçü İstanbul’da biri Konya’da olmak üzere “Yatırımın Arması” olacak dört yeni proje inşa edecek.

Okkalar İnşaat ve yeni projeleri hakkında bilgi veren Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, “Okkalar İnşaat olarak 1976 yılından bu yana yüksek yaşam standartları ve doğa ile uyumlu projeleri hayata geçiriyoruz. İnşaat sektöründe 40 yıllık deneyimi bulunan şirketimiz bugüne kadar 1 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi, iş merkezi ve ticari bina inşa etti. Şirketimiz zamanın beklentilerine cevap vermeyi, başkalarına ilham kaynağı olmayı ve yaptığı işlerde kalite çıtasını daima yüksekte tutmayı en önemli prensip olarak benimsedi. Bu nedenle 2017 yılına da hedef büyüterek girdik. İstanbul’da Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde, Konya’da ise Arma Kent olmak üzere dört yeni projeyi inşa etmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.