OMV Petrol Ofisi’nden Sanko Makina’ya özel yağ

Akaryakıt dağıtım ve madeni yağ şirketi OMV Petrol Ofisi, Sanko Makina ile işbirliğine imza atarak Doosan iş makineleri için özel bir madeni yağ serisi üretti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Petrol Ofisi tarafından üretilen DosanOil markalı madeni yağlar, Türkiye genelindeki tüm Sanko Makine yetkili servislerinde hizmete sunulacak. OMV Petrol Ofisi Madeni Yağlar Grup Müdürü Ulvi Kılıç,“Son teknoloji ile üretilen ürünlerimizi sektöründe lider olan firmalar ile bir araya getirmeye devam ediyoruz” dedi.

Beklenen proje gerçekleşti

Sanko Makine Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ise “Bu proje ile ülke çapında kendini kanıtlamış iki büyük kuruluşun birlikteliğinin ilk meyvesini dünyaya getirmiş olduk. Bunun yanı sıra bir dünya devi olan Güney Koreli Doosan’ı da unutmamak lazım.Sanko Makine’nin temsilciğinde yıllardır iş makinesi sektöründe kalitesiyle ve Sanko güvencesiyle tercih sebebi olan Doosan İş Makineleri DosanOil sayesinde kullanıcılarına daha güçlü bağlarla bağlanmış oldu. DosanOil tüm Doosan kullanıcıları için beklenen ve sonunda hayata geçirilen bir proje oldu”  dedi.