Otdü Otel Dünyası, Ayveks markasıyla hizmet verecek

Otdü Otel Dünyası firma sahibi Mehmet Yolgösteren, "Hedefimiz mevcut pazarda marka bilinirliğimizi artırmak. İç pazarın yanı sıra yurtdışı pazarlarımızı geliştirmek istiyoruz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HANDAN GÜL

KAYSERİ - Otel ekipmanları alanında 2014'ten bu yana üretim ve dağıtım faaliyeti gösteren Otdü Otel Dünya, yurt içi ve dışında açılacak yeni oteller ile yenileme projelerine odaklandı. Oda, banyo, kat hizmetleri, genel alanlar, konferans salonu gibi farklı bölümlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürün yelpazesine sahip olduklarına dikkat çeken Otdü Otel Dünyası firma sahibi Mehmet Yolgösteren, otelin beklentisi ve iş hacmine göre birçok farklı çözüm üretip projeyi en üst düzeye çıkarabilen bir yaklaşımla hareket ettiklerini söyledi. Turizm endüstrisinde kullanılan ürünleri tam hizmet anlayışıyla otecilik sektörüne sunan ulaslararası bir firma olduklarını belirten Yolgösteren, en son standart ve teknolojilerle imalat yaptıklarının altını çizdi.

2016 yılı ihracatının yüzde 18'i Körfez ülkelerine

Kayseri Mobilyakent içinde bulunan bin metrekarelik alana sahip üretim tesisinde faaliyetlerinin sürdüğünü aktaran Yolgösteren, yeni ürünlerle protföylerini genişlettiklerine vurgu yaptı. Ürün gamına son olarak sandalye, berjer ve koltuk üretimini eklediklerini bildiren Yolgösteren, "Otel gibi çoklu kullanım alanları için oluşturduğumuz Ayveks markasını piyasaya sürdük. Hedefimiz mevcut pazarda marka bilinirliğimizi artırmak. İç pazarın yanı sıra yurtdışı pazarlarımızı geliştirmek istiyoruz. 2016 yılında ihracatımızın yüzde 28’ini Körfez ülkelerine yaptık. Ancak bu yıl yaşanan ekonomik ve politik belirsizlikler nedeniyle söz konusu oran yüzde 20'ye geriledi. 2018 yılı itibarıyla Hollanda, Fransa ve Kazakistan’a açılmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir