Parlak fikirler bu kez Krispi için yarışacak!

Yıldız Holding’in üniversiteliler için düzenlediği en parlak fikirli yarışması bizz@kampüs, bu kez Krispi’ye yenilik katacak fikirleri arıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Her yıl farklı bir Ülker markası ile üniversite öğrencilerinin yenilikçi projelerini anlatmalarına olanak sağlayan yarışma platformu bizz@kampus, bu yıl 6. kez öğrencilerle buluşuyor. Şimdiye kadar 20 bin öğrenci ve 6 bin 668 takımın inovatif fikirlerini sunduğu yarışma, öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Üniversitelerin 2, 3 ve 4’üncü sınıfları ile yüksek lisans bölümlerine devam eden öğrencilerinin oluşturacağı takımlar, Krispi’ye yenilik katacak fikirleriyle yarışacak. Proje sahipleri, kariyeri için güçlü bir adım atma şansını yakalarken sürpriz ödüllerin de sahibi olacak.

Yarışmayı kazanan birinci takıma 15 bin lira, ikinci takıma 10 bin lira, üçüncü takıma 7 bin 500 lira ödül verilecek. Yarışmayı kazananlar Yıldız Holding şirketlerinde staj yapma imkanı da bulacak.

bizz@kampüs, sadece sosyal medya üzerinden başvuru kabul ediyor. Başvurular, www.bizzkampus.com üzerinden 16 Ocak itibariyle yapılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir