Peugeot'nun yeni marka elçisi Djokovic oldu

Teniste dünyanın 2 numarası olan Djokovic'in, Peugeot ile imzaladığı üç yıllık sözleşme, imajının markaya ait tüm faaliyet bölümleri tarafından her türlü mecrada ve tüm ülkelerde kullanılmasına olanak veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Peugeot, dünyada tenisin efsane ismi Novak Djokovic'i uluslararası marka elçisi olarak seçti.  

Peugeot Türkiye açıklamasına göre, bu ortaklık ile Peugeot, Roland Garros Fransa Açık Tenis Turnuvası'ndaki iş birliğinin 30. yıl dönümünde tenis alanındaki stratejisini sürdürüyor ve güçlendiriyor. 

Novak Djokovic'in dünya çapındaki ünü ve özellikle dünyanın en büyük otomobil pazarı Çin'deki şöhreti bu ortaklıkta etkili oldu. Novak Djokovic ile imzalanan üç yıllık sözleşme, sporcunun imajının markaya ait tüm faaliyet bölümleri tarafından her türlü mecrada ve tüm ülkelerde kullanılmasına olanak veriyor. Peugeot katılacağı tüm turnuvalarda Novak Djokovic'in t-shirt'ünün sol kolu üzerinde yer alacak. 

Teniste dünyanın 2 numarası olan Novak Djokovic, kişiliği ile Peugeot markasının "etkinlik, cazibe ve heyecan" kelimeleriyle ifade edilebilecek değerlerini tam olarak yansıtıyor. Bu nedenle bu iş birliği için Novak Djokovic ismi üzerinde tereddütsüz mutabakat sağlandı. 

Novak Djokovic bu iş birliği vesilesiyle yaptığı açıklamada; "Dünyaca tanınmış, 200 yılın üzerinde bir tarihe sahip büyük bir Fransız markasını temsil etmekten dolayı mutluyum. Peugeot benim gözümde Fransız zarafetini, inceliğini ve yaşam sanatının ifadesini temsil ediyor" ifadelerini kullandı. 

Novak Djokovic yeni tenis sezonuna Avustralya Açık Tenis Turnuvası ile 13 Ocak 2014 günü başlayacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir