"2016'da büyüme hedefliyoruz"

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Böyük, "Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KAYSERİ (DÜNYA) - Kayseri'de mobilya sektöründe ilk 10'un içinde yer alan Ladin Mobilya, yaklaşık 29 yıldır piyasada üretim yapıyor. Ladin Mobilya'nın Türkiye geneli 400 satış noktası bulunuyor.

Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük, "Ladin Mobilya olarak sektörde kendimizi ilk 100'ün içinde görüyoruz. Kayseri'de ise ilk 10'un içinde yer alıyoruz. Satış sonrası hizmet, her yıl değişen konseptlerimiz, fuardaki çalışmalarımız, çalışanlarımızla kurulan diyalog ve işçi hakları gibi konulara hassasiytle yaklaşarak, sektörün bize yüklediği sorumlulukları yerine getiriyoruz. Özellikle uluslararası piyasalarda rekabet etme şartlarının oluşması fiyat politikalarının yerine getirilmesi firmamız açısında oldukça önemli" dedi.

Böyük, Ladin Mobilya olarak yaklaşık 29 yıldır piyasada üretim yaptıklarını belirterek, "Ayrıca 29 yıl, üç ortaklı şirket durumumuzun yürütülmesi, aile şirketlerinde bu birlik ve beraberliğin şirkete katmış olduğu vizyon ve misyon ülke için oldukça önemli. Markalar sadece şirketleri kuran şahıslarla değil ondan sonraki gelen nesillere de taşınabiliyor olması çok önemli" dedi. 

Ladin Mobilya'nın kendine bağlı yaklaşık yedi şirketi bulunduğunu belirten Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük sözlerine şöyle devam etti:

"Yurt genelinde bu şirketler pazarlama şirketi olarak geçiyor. Altı tane bölge bayisi var. Türkiye geneli 400 satış noktamız bulunuyor. Bu bayilerimize bölge bayilikleri ve bölge müdürlükleri aracılığı ile ürünlerimizi gönderiyoruz. Satış sonrası hizmetlerin de yine aynı şekilde şirket ve bayilerimiz tarafından temin ediliyor. Yurtdışında da ürünlerimiz satılıyor. Yaklaşık 25 ülkeye ürün gönderiyoruz. Bu yılı yoğun geçirdik. İhracatımızda kayda değer artış yaşandı. İstanbul pazarında kendimize önemli bir yer edindik. 2016 yılında da büyüyerek, yola devam edeceğiz. Daha fazla katma değer ve ihracat temel önceliğimizi oluşturuyor."