"İnternetle tanıştırmak için projeler yapıyoruz"

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, interneti hiç deneyimlememiş bir kitlenin olduğunu ve bu kitlenin dijital dünya ile tanışması için projeler gerçekleştirdiklerini belirtti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TTNET Pazarlama Genel Müdürü Yardımcısı Mert Başar, dijital reklam ve pazarlama dünyasını buluşturan, TTNET'in sponsorluğunda gerçekleşen Webrazzi Dijital'14 konferansının açılışında konuştu.  

İnternetin, hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini söyleyen Başar, interneti hiç deneyimlememiş bir kitlenin de olduğunu ve bu kitlenin dijital dünya ile tanışması için projeler gerçekleştirdiklerini kaydetti.  

Başar, tüm dünyayı etkisi altına alan dijital dönüşümde, TTNET olarak önemli bir rol üstlendiklerini ifade ederek, şunları aktarı: 

"Bu dönüşümle birlikte internet kullanımı her geçen gün artarken, tüketim alışkanlıkları yenileniyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan bu hızlı dijital dönüşümün yeniliklerini, dijital servislerimiz ile müşterilerimizin hayatına taşıyoruz. Tivibu, Tivibu Çarşı, TTNET Müzik, Playstore ve TTNET Kitap gibi internet kullanımı zenginleştiren ve hayata değer katacak dijital servisler sunuyoruz. Bir yandan da bilgiye erişimin önünde engel kalmaması, internet kullanımının yaygınlaşmasını destekleyecek, dünyaya örnek olmuş projeler, kampanyalar geliştiriyoruz ve uyguluyoruz." 

TTNET, kısa süre önce tüketicilerle buluşmaya başlayan yeni reklam kampanyasının heyecanını, kurduğu özel stant ile Webrazzi Dijital'14 konferansına da taşıdı. Kampanyanın sloganı olan "Hayatımız İnternet, İnternetimiz TTNET" doğrultusunda tasarlanan stand konferansa renk kattı. 

TTNET'in dijital oyun platformu Playstore üzerinden yapılan ödüllü oyun turnuvaları, albüm kapaklarından müziğe ulaşmayı sağlayan yenilikçi dijital müzik uygulaması TTNET Müzik Lookin ile ödüllü yarışmalar, ayrıca bire bir Tivibu deneyimi yaşatan etkinlikler ve sürpriz hediyeler ile TTNET standını ziyaret eden katılımcılar, konferans sırasında eğlenceli anlar yaşadı. TTNET'in, "Elmas Sponsor" olarak destek verdiği konferansta, sektörün önemli isimlerinin yaptığı sunumlarla dijital dünyanın bugünü ve geleceği de tartışıldı.