"Yılın mobil uygulamaları"nda birincilik Morhipo'nun

"Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları" anketi sonucuna göre, moda kategorisinde birincilik yüzde 40 tercih ile morhipo.com'un oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirilen, Mobil Marketing Association Türkiye (MMA) ve Digital Age tarafından ortak düzenlenen "Yılın Dikkat Çeken Mobil Uygulamaları" anket sonuçları paylaşıldı. 

Açıklamaya göre, beşinci kez gerçekleştirilen ankette 38 farklı kategori içerisinde moda kategorisinin lideri yüzde 40 ile morhipo.com oldu. Ankette en fazla alt kırılıma sahip olan alışveriş ve perakende kategorileri 2015 yılında hem tüketici hem de markalara yoğun ilgi olduğunu gösteriyor. Ankette ilgi çeken diğer konu ise en fazla yatırım yapan sektörlerin başında gelen finans sektöründe bu yıl da mobil teknolojilere duyulan ilginin yitirilmemesi oldu. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen morhipo.com Genel Müdürü Şule Kuban Arditti, "Pek çok oyuncunun yer aldığı bu ekosistemde, moda kategorisinde en fazla yüzdeyi almak bize gurur verdi. Her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliğimiz, yüksek indirim oranlarımız ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratmaya devam ederek markamızın kuruluşundan itibaren koşulsuz müşteri mutluluğunu ilke edinerek, hizmet kalitemizi artırmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir