Rafinera'dan yeni yılda yenilenme çağrısı

Rafinera, hazırladığı günlük diyet yemekleri ile müşterilerine sağlıklı beslenme imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Rafinera, 2017’de yenilenmek isteyen ve sağlıklı beslenme kararı alanlara, “yeni yılda yenilenme zamanı” çağrısı yapıyor.

Kapıya teslim diyet yemek servisi Rafinera, uzman diyetisyenleri, gıda mühendisleri ve gelişmiş lojistik ağıyla, yeni yılda sağlıklı beslenme ve formda kalma ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılama davetinde bulunuyor.

Rafinera, 3 ana 2 ara öğün diyet yemek paketlerini 36 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Rafinera’nın gurme diyet yemekleri, Dünya Sağlık Örgütü’nün sağlıklı ve dengeli beslenme kriterleri kapsamında hazırlanıyor.

Tanışma kampanyasıyla ilk adımı atın

2017’de kendisini özel olarak hissetmek ve Rafinera ile tanışmak isteyen herkese “Tanışma Kampanyası”nı öneren Rafinera, 10 tam günlük paketlerde yüzde 10 indirim imkanı sunuyor.

Rafinera’nın diyet yemekleri diyetisyenler ve gıda mühendisleri eşliğinde, hiçbir katkı maddesi eklenmeden günlük olarak hazırlanıyor. Rafinera’lı olmak için, rafinera.com’u ziyaret ederek veya Rafinera Hizmet Hattı aranarak müşteri temsilcileri aracılığı ile günlük alınması gereken kalori miktarını belirliyor. Her sabah, seçtiğiniz bir saat diliminde, istenilen adrese günlük tüketilmesi gereken öğünleri ücretsiz teslim ediyor. Sevdiklerinize de Rafinera'yı tavsiye ederek siz 1 paket, davetliniz ise %10 indirimi kazanabiliyor.

41 bin 300 kişiye 201 bin kilo verdirdi

Rafinera, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre 1100 kalori, 1500 kalori ve 1900 kalori içeren paketler halinde servis ediliyor. Rafinera mutfağında kullanılan ürünler günlük olarak tedarik ediliyor. Yemekler, bağımsız bir gıda laboratuvarı tarafından denetleniyor. 9 yıldır hizmet veren Rafinera, bugüne kadar 41 bin 300 kişiye dokundu, 201 bin 301 kilo verdirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir