Royal Halı kalitesini ISO belgeleriyle taçlandırdı

Royal Halı, ISO 9001 ve ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Royal Halı, ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak  üretildiğini gösteren ISO 9001 ve müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara  uygun olarak sağladığını gösteren ISO 10002 belgeleri almaya hak kazandı.

ISO belgeleri fabrikada düzenlenen bir törenle TUV Rheinland Türkiye Genel Müdürü Bernd  Hagen tarafından, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu ve Royal Halı  Genel Müdürü Cihan Dağcı’ya sunuldu.

Törene TUV Rheinland Türkiye yetkilileri,  Royal Halı üst düzey yönetim kadrosu ve çalışanlar da katıldı. 

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, ISO takdim töreninde yaptığı  konuşmada “kalite” kelimesinin Royal Halı için büyük önem taşıdığını belirterek “Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda onlara en kaliteli ürün ve hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Türk halısını dünyaya tanıtmada da önemli bir misyonumuz var. Bunu ancak ürün ve hizmet kalitesiyle başarabiliriz. Ürün ve hizmetlerimizin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini gösteren ISO belgelerimiz ile üretimden son kullanıcıya kadar olan süreçte kalitemizi bir kez daha ispatlamış olduk” dedi.

Royal Halı ürünlerinin yurtiçinde 232 showroom, yurtdışında da 30’a yakın ülkedeki 650’den fazla noktasında satışa sunulduğunu da sözlerine ekleyen Nakıboğlu şunları “İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) her yıl geleneksel olarak açıkladığı 'ilk 500'e Giren Sanayi Kuruluşu arasında yer alıyoruz. AR-GE ve inovasyon çalışmalarının yanında mutlak müşteri memnuniyeti ile ürün ve hizmetlerimizin uluslararası standartlarda kabul görmesi, henüz 10’ncu yılında olan Royal Halı için önemli bir adımdır. Bu kalite standartından asla taviz vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” 

Etkin bir kalite yönetim sistemini tanımlayan bir standart olan ISO 9001 belgesi ürün ve hizmetlerinin uluslararası kabul görmüş bir standarda uygun olarak üretildiğini, ISO 10002 belgesi ise, müşteri memnuniyetini uluslararası standartlara uygun olarak sağlandığını gösteriyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir