S Sport yayın hayatına başlıyor

S Sport, Premier Lig, NBA ve Formula 1 yayınlarıyla 18 Marttan itibaren Turkcell TV+ izleyicisiyle buluşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Premier Lig, NBA, Formula 1 gibi birçok spor organizasyonunun resmi haklarının sahibi S Sport'un, Turkcell TV+'ta yayın hayatına başlayacağı duyuruldu.

Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell TV+'ın HD kanalları arasında yerini alan S Sport'ta Formula 1'den NBA'ya, Çin Futbol Ligi'nden İngiltere Premier Lig'e kadar kadar pek çok organizasyonun naklen yayınlanacağı bildirildi.

Kanalın yayın hayatına 18 Martta başlayacağını bildiren Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, "Dünyanın en önemli spor organizasyonlarını bünyesinde toplayan Premium içerikli spor kanalımız S Sport, 18 Mart 2017 tarihi itibariyle yayın hayatına başlıyor. Turkcell gibi ülkemizin küresel nitelikteki en önemli markası ile beraber yürümekten büyük mutluluk ve heyecan duyuyoruz. Turkcell TV+ ekranlarında buluşmak dileğiyle" dedi.

"Mobil TV izleme alışkanlığı 45 dakikaya çıktı"

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise, "Turkcell TV+ ile özellikle spor yayıncılığı konusunda zengin içerikleri, güçlü fiber ve 4.5G teknolojilerimizle destekleyerek, müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmak istiyoruz. Saran Holding ile yaptığımız anlaşmalarla spor içeriğimizi daha da zenginleştirdik. Son 1 yılda müşterilerimiz spor müsabakalarını mobil cihazlarından izlemeyi alışkanlık haline getirdi. Geçtiğimiz yıl Turkcell TV+ kullanıcılarının 7 dakika olan mobil TV izleme ortalamaları, geldiğimiz noktada 45 dakikaya kadar çıkmış durumda. Sporseverler sporun her dalını bundan sonra Turkcell TV+'ta yüksek görüntü kalitesiyle S Sport kanalından izleyebilecekler" diye konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir