Sheraton Adana açıldı

Adalı Holding'in ilk turizm yatırımı olan, 17 katlı 240 odalı Sheraton Oteli törenle açıldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NAZİRE HİÇYAKMAZER

ADANA - Starwood Hotels&Resorts Worldwide ile Adalı Holding şirketlerinden Serka Turizm’in hayata geçirdiği Sheraton Adana Oteli’nin resmi açılış töreni gerçekleşti. Adana’nın Seyhan Nehri kıyısında konumlandırılan otelin açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, Starwood Hotels& Resorts Avrupa, Afrika, ve Ortadoğu Başkanı Michael Wale yaptı. 

Açılış konuşmasını yapan Adalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı, kuruldukları tarihten bu yana enerji ve inşaat gibi çeşitli sektörlerde yüksek kalite standartlarında hizmet verdiklerini belirtti. Adalı, aynı anlayışla turizm sektöründe de ilk yatırımlarını Adana’da Sheraton Oteli’nde yaptıklarını vurgulayarak, “Sheraton Adana Oteli’nin sadece konaklama hizmetiyle değil aynı zamanda kaliteli lüks bir buluşma noktası olarak da benimseneceğine inanıyoruz” dedi. 

2016’ya kadar 500’üncü oteli planlıyor 

Starwood Hotels&Resorts Avrupa, Afrika, ve Ortadoğu Başkanı Michael Wale açılış konuşmasında gruplarının en ikonik markasını Adana’da hizmete açarak, hızla gelişen bu şehirde, artan uluslararası markalı otellerde konaklama talebine cevap verebileceklerini söyledi. Wale, “2016’ya kadar 500’üncü otelimizi açmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı tüm ortaklarımızla ortak işler yapmamız çok önemli bir konu" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir