TeknoSA Akademi’ye ASTD’den Best Ödülü

TeknoSA Akademi, Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği tarafından Best Ödül’e layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknoloji perakendeciliği sektörünün ilk ve tek MEB sertifikalı eğitim merkezi TeknoSA Akademi, dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda en büyük organizasyonu olan ASTD tarafından Best Ödül’e layık görüldü. TeknoSA Akademi, art arda aldığı uluslararası ödüllerle en iyi şirket akademisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri TeknoSA, kurumsal anlamda başarılara imza atmaya devam ediyor. Bilimsel perakendecilik anlayışıyla, alanında yetkin, hizmet anlayışı gelişmiş, başarılı çalışanlar yetiştirmek amacıyla 2005 yılında kurulan TeknoSA Akademi, uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

Dünyanın işyerinde öğrenme ve performans konusunda en büyük organizasyonu olan ASTD (American Society for Training & Development - Amerikan Eğitim ve Gelişim Derneği), TeknoSA Akademi’yi Best Ödül’e layık gördü. Sektörün ilk ve tek MEB Sertifikalı eğitim merkezi TeknoSA Akademi, çalışanların eğitim ihtiyaçlarını ve gelişim alanlarını doğru tespit ederek kişisel, mesleki ve yönetsel gelişimlerini sağlamak; bu sayede şirket standartlarına uygun çalışanlar yetiştirmek üzere kurulduğundan bu yana 10 bini aşkın mezun verdi.

TeknoSA Akademi’nin uluslararası kurumlarca ödüllendirilmesinden büyük gurur ve mutluluk duyduklarını belirten TeknoSA İnsan Kaynakları Direktörü Revna Besler, “Teknolojinin kariyer merkezi TeknoSA Akademi ile sadece şirketimize değil tüm sektöre insan kaynağı yetiştiriyoruz. Akademimiz yetenekleri şirketimize çekmek, geliştirmek ve tutundurmak konusunda da önemli bir misyona sahip. İnsana yatırım bizim için her zaman ilk sırada yer aldı ve bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Mevcut başarımızın ve liderliğimizin altında yatan en büyük etken şüphesiz insan kaynağımızdır” dedi. 

Dün  Washington’da düzenlenen ödül törenine katılan TeknoSA Akademi Müdürü Arzu Sarıkayalar ise, “Akademimiz  bu önemli ödülü, nitelikli iş gücü yetiştirme ve bu alanda liderler çıkararak işgücü kaynağını giriş pozisyonundan şirketin tepe yönetimine kadar ulaştırma konusundaki birbiri ile entegre programları ve yenilikçi uygulamaları ile kazandı. Aldığımız ödüller, teknoloji perakendeciliğine iş gücü yetiştirme çabalarımızın takdir edildiğini gösteriyor” dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir