Temsa'nın ortak kontrolünün Marubeni Corporation'a devrine onay

Temsa Global Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünde olan Temsa İş Makinaları İmalat Pazarlama ve Satış AŞ'nin ortak kontrolünün Marubeni Corporation tarafından devralınması işlemine izin verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Rekabet Kurulu, Temsa Global Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünde olan Temsa İş Makinaları İmalat Pazarlama ve Satış AŞ'nin ortak kontrolünün Marubeni Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi. 

Buna göre Metronet İletişim Teknoloji AŞ'nin tüm hisselerinin Superonline İletişim Hizmetleri AŞ tarafından Es Mali Yatırım ve Danışmanlık AŞ'den devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.  

Ideal Standard Sanitaryware Holding Ltd. ve Ece Banyo Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından ortak girişim şirketi kurulması işlemine izin veren Kurul, Tekeda İlaç Sağlık Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ile Anika Therapeutics, Inc. arasında imzalanan "Dağıtım Anlaşması" ve tadil metnine bireysel muafiyet tanınmasını da kararlaştırdı. 

Kurul, Temsa Global Sanayi ve Ticaret AŞ'nin kontrolünde olan Temsa İş Makinaları İmalat Pazarlama ve Satış AŞ'nin ortak kontrolünün Marubeni Corporation tarafından devralınması işlemine izin verdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir