THY, Birmingham'da golf turnuvası düzenledi

İngiltere'deki etkinliğini her geçen gün artıran Türk Hava Yolları (THY), bu kez ülkenin en büyük ikinci kenti olan Birmingham'da düzenlediği golf turnuvasıyla adından söz ettirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA  - Türk Hava Yolları (THY), ile Trinity Mirror Medya Grubu'nun, Warwickshire Golf and Country Club'ta düzenlediği turnuvada, eski İngiliz milli futbolcular Ron Atkinson ve Alan Smith'in yanı sıra yaklaşı 60 amatör golfçü mücadele etti.  

Türkiye'yi yakından bildiğini ve turnuvada yer almaktan mutlu olduğunu belirten Atkinson, ilk yurt dışı maçını İzmir'de Galatasaray'a karşı oynadığını kaydetti. Türk futbolunu yakından takip ettiğini ifade eden Atkinson, Belek'in çok iyi golf sahalarına sahip olduğunu vurguladı. 

THY Birmingham Müdürü Selim Öztürk de bölgenin en büyük medya grubu Trinity Mirror ile ikinci kez golf turnuvasına evsahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını dile getirerek, THY'nin 2008 yılında haftada 5 olarak başladığı Birmingham seferlerini geçen yılın nisan ayından itibaren iki katına çıkardığına dikkati çekti. 

Öztürk, "business class" sınıfında dünyanın en iyi ikram ödülüne layık görülen THY'nin "Avrupa'nın En İyi Hava Yolu" şirketi seçildiğini hatırlattı. 

Turnuvada birinciliği elde eden Sam Hufton ve Paul Rice ikilisine ödüllerini THY Müdürü Öztürk takdim etti.