Türk Telekom Grubu'na 4 ödül

Türk Telekom Grubu, reklam, halka ilişkiler, tasarım, medya ve dijital iletişim alanlarında yaratıcı projelerin yarıştığı Epica Ödülleri'nde 4 ayrı ödül kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom Grubu, Epica Ödülleri'nde "Avea Arabam" ve "Yedek Rehber" uygulamalarının müşterinin hayatına kattığı faydayı anlatan basın ilanlarıyla 4 ödüle layık görüldü. 

Grup, "Yedek Rehber" ilanıyla "Kişisel Elektronik Cihazlar ve Telekomünikasyon" ile "Kamu Hizmetleri" kategorilerinde 2 Gümüş Epica ödülü kazandı. 

"Avea Arabam" için yapılan 3 farklı ilanla "Otomotiv ve Yedek Parça" kategorisinde Gümüş Epica alan gruba, bu ilanla ayrıca "Telekomünikasyon ve Kamu Hizmetleri" kategorisinde Bronz Epica verildi. 

Ödül kazanan projelerden "Yedek Rehber", kullanıcıların SIM kart üzerinde yer alan telefon defterlerini yedeklemelerine imkan sağlıyor. Böylece SIM kart bozulduğunda veya cep telefonu çalındığında, alınacak yeni SIM karta yedeğe alınan telefon numaraları tekrar yüklenebiliyor. 

Avea Arabam uygulaması ise GSM, iBeacon ve GPS özelliklerini bir araya getirerek aracın park edildiği yeri bulmayı kolaylaştırıyor. Uygulama sayesinde aracın park yeri kaydedilebilirken, park edilen noktayla ilgili detaylar not olarak eklenebiliyor. Uygulama ayrıca, bulunulan noktadan park yerine rota çizebilme imkanı da sunuyor. 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir