Türk Telekom Prime yenilendi

Türk Telekom, "Prime" markasında yeni bir dönem başlattı. İçeriği ve tarifeleri yenilenen markanın logosu da değişti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduğu "Türk Telekom Prime" hizmetini yeniledi. Logosu da yenilenen Türk Telekom Prime, yeni tarife portföyü kadar, seyahat ayrıcalıkları ile de dikkat çekiyor.

Buna göre; Türk Telekom Prime dünyasına dahil olmayı seçen 20 binden fazla Prime müşterisi, sevdikleriyle birlikte her hafta çift kişilik 11 farklı Avrupa şehrine (Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma, Viyana) gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansı yakalayacaklar. Prime'lı müşteriler vize işlemlerinde de yüzde 50 indirim avantajı elde edecek.

Yenilenen dünyasında markalarla yaptığı iş birliklerini de genişleten Türk Telekom Prime, müşterilerinin tercihleri ve zevklerine göre oluşturulan paket ve ayrıcalıklar arasından seçim yapma imkanı verecek.

Ayrıca tüm Prime müşterileri, Türk Telekom Müzik, Tivibugo gibi Türk Telekom servislerine ücretsiz olarak ve internet kotasından düşmeden, her an her yerden erişebilecek.

"En iyi eğlence deneyimi sunmanın peşindeyiz"

Yeni Prime ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany şunları kaydetti:

"Dokuz yıldır Türkiye'nin en değerli telekomünikasyon markası olarak, müşterilerimize her zaman en iyi iletişim ve eğlence deneyimi sunmanın peşindeyiz. Bu misyonla, tüm faaliyetlerimizin merkezine "insan"ı koyarak Türk Telekom'u "müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine imkan veren marka" olarak konumlandırıyoruz. 2013 yılında hayata geçirdiğimiz Türk Telekom Prime'ı bu anlayışın bir sonucu olarak yeniledik."

Türk Telekom Prime'ın yeni marka vaadini, ‘özgürleşen, rahat, kendine yer açan ve zaman ayıran' konseptleri üzerine kurguladıklarını dile getiren Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun ise, yeni sloganlarını ise ‘Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat' olarak açıkladı.